Έπος: Αυτή είναι η διαφορά της Χιρόνα από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Ράγιο Βαγιεκάνο - Χιρόνα

i

© PrtScr

Έπος: Αυτή είναι η διαφορά της Χιρόνα από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:09 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 11.11.2023

Η ξέφρενη πορεία της Χιρόνα στη La Liga την έχει οδηγήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος και σε απόσταση... ασφαλείας από τους διώκτες της.

Η Χιρόνα αποτελεί μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική έκπληξη της σεζόν.

Πριν από λίγη ώρα, οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα της La Liga πανηγύρισαν ακόμη ένα τρίποντο, αυτήν τη φορά κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Καταλονίας έφυγε με το διπλό με ανατροπή (1-2) από την έδρα της Ράγιο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής κι έφτασε τους 34 πόντους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Ράγιο Βαγιεκάνο ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και άνοιξε το σκορ στο 5'. Ο Ίσι Παλαθόν έδωσε την πάσα στον Άλβαρο Γκαρσία μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με τη βοήθεια του δοκαριού.

Στο 42ο λεπτό ακολούθησε η ισοφάριση των Καταλανών. Ο Ντόβμπικ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Τσιγκάγκοφ και με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη, η Χιρόνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη για την ολική ανατροπή και τα κατάφερε. Στο 65ο λεπτό ο Ντόβμπικ είδε τον Ντιμιτριέφσκι να του αποκρούει το πλασέ του, όμως ο Σάβιο πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Με αυτόν τον τρόπο η Χιρόνα πήρε το τρίποντο και συνεχίζει να... τρελαίνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Έχοντας ως παράδειγμα το θαύμα της Λέστερ στην Premier League το 2016, ο σύλλογος της Καταλονίας θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της, η Χιρόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34 πόντους, στο +5 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και στο +7 από την τρίτη Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν ένα ματς λιγότερο.

Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:00 - 11.11.2023

Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)

Μία περίεργη φάση σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Κορίνθιανς με την Ατλέτικο Μινέιρο, για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία: