«Αυτό που ήθελα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο», ο Εμπαπέ αναπολεί το ταραχώδες καλοκαίρι του (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

«Αυτό που ήθελα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο», ο Εμπαπέ αναπολεί το ταραχώδες καλοκαίρι του (vid)

Κώστας Τόπας 08:30 - 12.11.2023

Πρωταγωνιστής με χατ-τρικ στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν (3-0) επί της Ρεμς, ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε στα καλύτερά του, έπειτα από περίεργο καλοκαίρι για τον ίδιο, όπου αποκλείστηκε για ένα διάστημα από την ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε ένα εύκολο απόγευμα Σαββάτου (11/11) στην έδρα της Ρεμς, καθώς πήρε τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες με 3-0. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος σημείωσε ακόμη ένα χατ-τρικ στην καριέρα του.

Με αυτόν τον τρόπο, ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός επέστρεψε σε κορυφαία εμφάνιση, μετά από ένα ταραχώδες καλοκαίρι του με την ομάδα του, όπου αποκλείστηκε από την καλοκαιρινή προετοιμασία. Με κυρώσεις από τη διοίκηση, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 έχασε επίσης τον πρώτο αγώνα της Ligue 1.

«Δεν θέλω να μιλάω για υπερβολικά πράγματα»

Ερωτηθείς από τον τηλεοπτικό σταθμό «Prime Video» αν είχε χωνέψει τα σοκ του καλοκαιριού, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες: «Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, αυτό που ήθελα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο», απάντησε ο αρχηγός των Παριζιάνων. «Τα υπόλοιπα, θα τα αφήσω σε εσάς. Δεν θέλω να μιλήσω για να τα παρακάνω. Νομίζω ότι είναι ήδη αρκετά».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε αυτή την κατάσταση, ο 24χρονος θα είναι ελεύθερος να δεσμευτεί όπου θέλει από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Εμπαπέ σημείωσε χατ-τρικ, αλλά ο Λουίς Ενρίκε τον έβγαλε στη σέντρα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος και δεν πρόκειται να σας πω το γιατί»
LIGUE 1

23:08 - 11.11.2023

Ο Εμπαπέ σημείωσε χατ-τρικ, αλλά ο Λουίς Ενρίκε τον έβγαλε στη σέντρα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος και δεν πρόκειται να σας πω το γιατί»

Μετά το... σόου του Εμπαπέ κόντρα στη Ρεμς, ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν Λουίς Ενρίκε, ανέφερε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τον Γάλλο σούπερ σταρ.

 Αυτό το σενάριο είχε ήδη συμβεί το 2021 και ο νεαρός επιθετικός τελικά κατέληξε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, παρά τις φήμες που τον έστελναν στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξακολουθεί να φαίνεται να είναι η πιο αξιόπιστη υποψήφια για τον αποκτήσει το καλοκαίρι, σε περίπτωση αποχώρησης από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.