Τα αστέρια της Μπάγερν αποκαλύπτουν τη διαφορά μεταξύ Λεβαντόφσκι και Κέιν: «Ο ένας παίζει για τον εαυτό του και ο άλλος για την ομάδα»

Χάρι Κέιν

i

©PrtScr

Τα αστέρια της Μπάγερν αποκαλύπτουν τη διαφορά μεταξύ Λεβαντόφσκι και Κέιν: «Ο ένας παίζει για τον εαυτό του και ο άλλος για την ομάδα»

Κώστας Τόπας 13:44 - 14.11.2023

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί πρότυπο στα αποδυτήρια της Μπάγερν, με πολλούς συμπαίκτες του να παραδέχονται ότι η συνεργασία μαζί του είναι σαφώς καλύτερη από αυτή που είχαν στο παρελθόν με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο 30χρονος πρώην επιθετικός της Τότεναμ, ο οποίος εντάχθηκε στην Μπάγερν με συμφωνία 100 εκατομμυρίων ευρώ αυτό το καλοκαίρι, σημείωσε νέο ρεκόρ στη Bundesliga για τα περισσότερα γκολ που σημειώθηκαν μετά από 11 αγώνες, καθώς σημείωσε ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Χάιντενχαϊμ το περασμένο Σάββατο (18/11). Ο Άγγλος φορ έχει συνεισφέρει 28 φορές για την ομάδα του, με 21 γκολ και επτά ασίστ σε 16 παιχνίδια, με πολλούς από τους συμπαίκτες του να ανθίζουν από το παιχνίδι σύνδεσης του Χάρι Κέιν και τη συνολική παρουσία του στα αποδυτήρια.

Έχει ήδη δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση με πολλούς από τους συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του Τόμας Μίλερ, ο οποίος λέγεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες του, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic». Οι δυο τους πιστεύεται ότι έχουν κοινό ενδιαφέρον για το γκολφ. Μάλιστα, ο Κέιν απολαμβάνει το γκολφ στο Στρασλάχ, ένα νότιο προάστιο του Μονάχου, με τον πρώην επιθετικό των Τσέλσι, Βέρντερ Βρέμης και Μπάγερν Μονάχου, Κλαούντιο Πιζάρο.

Ο Κέιν έχει επίσης αναπτύξει μια ισχυρή σχέση με τον πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Λερόι Σανέ, καθώς έχουν «εξαιρετική κατανόηση» κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο νεαρός της Μπάγερν Μονάχου, Μάθις Τελ, ο οποίος βρήκε δίχτυα για τη Μπάγερν στη νίκη με 4-2 επί της Χάιντενχαϊμ, χαρακτήρισε τον Κέιν ως «πρότυπο» σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Bundesliga.

«Είναι σπουδαίος επιθετικός», είπε ο Τελ. «Το έχει δείξει σε όλη την καριέρα του. Είμαι κι εγώ επιθετικός, άρα αποτελεί πρότυπο για μένα. Είναι σημαντικό να έχω ανθρώπους από τους οποίους να μαθαίνω τεχνικά. Συχνά δεν χρειάζεται καν να τον ρωτήσω. Απλώς έρχεται κοντά μου και μου λέει: "Μάθις, μπορείς να το κάνεις αυτό, ή αυτό". Είναι πρότυπο για μένα και με βοηθάει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια εξέχουσα πηγή στη Μπάγερν Μονάχου μίλησε στην αγγλική ιστοσελίδα «Athletic» για να εκφέρει την άποψη των παικτών της ομάδας για τη διαφορά μεταξύ Κέιν και Λεβαντόφσκι.

«Υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι ο Λεβαντόφσκι παίζει για τον εαυτό του και όχι για τον σύλλογο, και όσο για τον Κέιν, όλα έχουν να κάνουν με τη νίκη της ομάδας». Και πρόσθεσε: «Είναι το τέλειο πρότυπο για οποιονδήποτε άλλον αντιμετωπίζει τέτοιου είδους καταστάσεις».

O... ράπερ που θα κληθεί να μαρκάρει τον Χάρι Κέιν: Η ιστορία του πολυάσχολου Γιανίκ Γιανκάμ (vid)
EURO

17:30 - 13.11.2023

O... ράπερ που θα κληθεί να μαρκάρει τον Χάρι Κέιν: Η ιστορία του πολυάσχολου Γιανίκ Γιανκάμ (vid)

Το βράδυ της Παρασκευής (17/11) ένας... ράπερ - μοντέλο - ποδοσφαιριστής θα κληθεί να μαρκάρει τον Χάρι Κέιν, στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Μάλτα. Αυτή είναι η ιστορία του Γιανίκ Γιανκάμ!

Η πηγή ανέφερε επίσης ότι οι συμπαίκτες του Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου νιώθουν δέος για την υψηλή αυτοπεποίθηση και την αληθινή του ταπεινότητα μέσα στα αποδυτήρια και ότι πολλοί παίκτες πιστεύουν ότι το να παίζουν δίπλα του είναι πολύ πιο εύκολο.