O... ράπερ που θα κληθεί να μαρκάρει τον Χάρι Κέιν: Η ιστορία του πολυάσχολου Γιανίκ Γιανκάμ (vid)

O... ράπερ που θα κληθεί να μαρκάρει τον Χάρι Κέιν: Η ιστορία του πολυάσχολου Γιανίκ Γιανκάμ (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:30 - 13.11.2023

Το βράδυ της Παρασκευής (17/11) ένας... ράπερ - μοντέλο - ποδοσφαιριστής θα κληθεί να μαρκάρει τον Χάρι Κέιν, στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Μάλτα. Αυτή είναι η ιστορία του Γιανίκ Γιανκάμ!

Την ερχόμενη Παρασκευή (17/11) η Μάλτα θα βρίσκεται στη Βρετανία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει - για τυπικούς λόγους - την Αγγλία. Η μεν πρώτη βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας των προκριματικών του Euro, ενώ την ίδια ώρα η αντίπαλός της φιγουράρει στην κορυφή και έχει «κλειδώσει» την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. 

Ένας από τους ανθρώπους που θα κληθούν να μαρκάρουν τον Χάρι Κέιν και να τον εμποδίσουν να σκοράρει είναι ο Γιανίκ Γιανκάμ. Το όνομά του μπορεί να μην είναι οικείο σε αρκετούς, όμως πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή.  Ο λόγος δεν είναι το μεγάλο του ταλέντο (οκ δεν τον έχουμε δει κιόλας), ούτε οι ομάδες που έχει περάσει. 

Ο ίδιος ξεχωρίζει διότι εκτός από το ποδόσφαιρο, κάνει καριέρα και σε άλλους τομείς. Ο Γιανκάμ, λοιπόν, ασχολείται επίσης με το ραπ στην πατρίδα του, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στο μόντελινγκ. Μάλιστα, όσον αφορά το τραγουδιστικό σκέλος, ο ίδιος έχει ανεβάσει στο Youtube κάποια solo κομμάτια, ενώ παράλληλα αποτελεί και μέλος του συγκροτήματος «215collective rap». 

Έμπνευση για τον ίδιο ώστε να ασχοληθεί με τη μουσική ήταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης Ουιζ Καλίφα, τον οποίο ο Γιανκάμ θαύμαζε από μικρό παιδί. Μέσω ενός φίλου του που ασχολούταν με την σύνθεση κομματιών και ο οποίος διέθετε εξοπλισμό, ο ποδοσφαιριστής άρχισε να ασχολείται με τα τραγούδια. Το πρώτο του κομμάτι κυκλοφόρησε το 2019 και έναν χρόνο αργότερα ο ίδιος ήταν υποψήφιος στα Bay Music Awards ως ο κορυφαίος τραγουδιστής Hip Hop/RnB

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου που είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Μέσι έγινε ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους: «Στον διάολο» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:34 - 12.11.2023

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου που είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Μέσι έγινε ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους: «Στον διάολο» (vid)

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο και οι λόγοι ήταν ξανά αρνητικοί, αφού ο ίδιος άρχισε να βρίζει κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ο Μαλτέζος αγωνίζεται στην ομάδα της πατρίδας του Μπιρκιρκάρα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος. Με την εθνική του έχει αγωνιστεί σε συνολικά εννέα παιχνίδια - κλήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο - έχοντας σκοράρει ένα γκολ..