Πρώην παίκτης του Ατρόμητου που είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Μέσι έγινε ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους: «Στον διάολο» (vid)

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου που είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Μέσι έγινε ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους: «Στον διάολο» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:34 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 12.11.2023

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο και οι λόγοι ήταν ξανά αρνητικοί, αφού ο ίδιος άρχισε να βρίζει κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Το Σάββατο, η Μπαρτσελόνα Β' και η Σαμπαντέλ αναμετρήθηκαν στo «Γιόχαν Κρόιφ», με την πρώτη να πανηγυρίζει άνετη νίκη. Το 4-1 του αγώνα δεν ήταν ο μοναδικός λόγος να συζητηθεί η αναμέτρηση, αφού ένα άλλο περιστατικό αποτέλεσε αιτία για να βρεθεί στο επίκεντρο το ματς. 

Πρωταγωνιστής σε αυτό ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Ραούλ Μπαένα, ο οποίος για μία ακόμα φορά έγινε viral για τους λάθους λόγους. Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής - που αγωνίζεται στη Σαμπαντέλ -  έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο ίδιος, λοιπόν, άρχισε να βρίζει και οι ύβρεις του είχαν στόχο τον διαιτητή αλλά και τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

Μέσα από βίντεο που κατέγραψε θεατής του αγώνα, αποτυπώνεται ο Μπαένα να ωρύεται και να λέει μεταξύ άλλων: «Χτυπήστε τους μωρέ γα@@@ο! Στείλτε τους στο διάολο». Οι άνθρωποι στον πάγκο της ομάδας, μάλιστα, βλέποντας εκτός εαυτού τον ποδοσφαιριστή, έσπευσαν να τον ηρεμήσουν. 

Ο Ισπανός αμυντικός είχε αποτελέσει και πάλι θέμα συζήτησης στο παρελθόν, όταν αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Λιονέλ Μέσι. Πιο αναλυτικά, το 2013, σε ένα Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα, ο 34χρονος προσπέρασε τον Αργεντίνο κατά τη διάρκεια της χειραψίας των ομάδων. Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε το γεγονός ότι ο Μπαένα προερχόταν από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ, η οποία έχει μεγάλη αντιπαλότητα με τους «μπλαουγκράνα».

Για την ιστορία, στις 5 Σεπτεμβρίου 2019, ο Μπαένα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Ο ίδιος αγωνίστηκε συνολικά σε 19 αγώνες με την ομάδα του Περιστερίου και τελικά αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.