«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή μου για έξι εβδομάδες»: Χαμός με τον Βάτσλικ και την ομάδα του

Ο Τόμας Βατσλικ

i

© Intime

«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή μου για έξι εβδομάδες»: Χαμός με τον Βάτσλικ και την ομάδα του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:20 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 12.11.2023

Στα... μαχαίρια βρίσκεται ο Τόμας Βάτσλικ με τον προπονητή τερματοφυλάκων της νυν ομάδας του, με τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού να καταλήγει στο περιθώριο και να μην μετρά συμμετοχές

Τον Ιανουάριο του 2023 ο Ολυμπιακός αποχωρίστηκε τον Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Χάντερσφιλντ. Από εκεί, ο Τσέχος τερματοφύλακας πήρε μεταγραφή στη Νιού Ίνγκλαντ, η οποία αγωνίζεται στο MLS, τον περασμένο Αύγουστο.

Ο πρώην κίπερ των Πειραιωτών ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θεωρώντας πως υπό τις οδηγίες του Μπρους Αρίνα θα αγωνιστεί ως βασικός. Όμως ο προπονητής αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα και έτσι ο Βάτσλικ κατέληξε στο περιθώριο. 

Η σχέση του με τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας δεν είναι και η ιδανικότερη, όπως επεσήμανε ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του. Μεταξύ άλλων, ο Τσέχος υποστήριξε πως εκείνος και ο νυν κόουτς έχουν να μιλήσουν έξι εβδομάδες, δείγμα του πόσο τεταμένο είναι το κλίμα μεταξύ τους. 

«Όταν υπέγραψα, προπονητής ήταν ο Μπρους Αρένα. Με το που έφυγε τα πράγματα έγιναν πολύ περίεργα. Μετά τη φυγή του, ήρθε ένας άλλος προπονητής και μαζί του ένας νέος προπονητής τερματοφυλάκων. Εγώ μίλησα με το κλαμπ και τους ζήτησα να μάθω για τι με προορίζουν. 

Αυτή μου απάντησαν πως όλα εξαρτώνται από τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων. Έχουμε να μιλήσουμε έξι εβδομάδες και είναι δύσκολο να διορθωθεί αυτή η σχέση. Εγώ απλά πηγαίνω στην προπόνηση, κάνω ότι είναι να κάνω αλλά δεν παίρνω απαντήσεις», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Τόμας Βάτσλικ.