Παραμένει ελεύθερος ο Μπόατενγκ που συνδέθηκε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ - «Ναυάγησε» η μεταγραφή στη Χάιντενχαϊμ

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ

i

© Intime

Παραμένει ελεύθερος ο Μπόατενγκ που συνδέθηκε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ - «Ναυάγησε» η μεταγραφή στη Χάιντενχαϊμ

Κώστας Τσιακλής 14:35 - 12.11.2023

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ που συνδέθηκε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ψάχνει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πρώην αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ, παραμένει ακόμα χωρίς ομάδα. 

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Λυών τον περασμένο Ιούλιο και ακόμα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το όνομα του Μπόατενγκ πριν από περίπου ένα μήνα συνδέθηκε από το «Sky Deutschland» με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ωστόσο για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει προχωρήσει η περίπτωση του.

Το χαρακτηριστικό δημοσίευμα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πρόθεση του Γερμανού σέντερ μπακ ήταν να επιστρέψει στη βασική ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, ώστε να αποτελέσει τουλάχιστον εναλλακτική σε έναν από τους Κιμ Μιν Τζάε ή Νταγιόν Ομπαμεκάνο. Ωστόσο, έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει χώρος για αυτόν στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή, όμως, δείχνει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή στα γήπεδα, όχι σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως η Bundesliga, αλλά στην Ελλάδα. Ο 35χρονος αμυντικός μάλιστα έχει λάβει πρόταση από σύλλογο της Αθήνας. Ο εν λόγω σύλλογος που ενδιαφέρεται για την εμπειρία του Ζερόμ Μπόατενγκ, είναι ένας εκ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού».

Το τελευταίο διάστημα ο 35χρονος έφτασε κοντά στη Χάιντενχαϊμ της Bundesliga ωστόσο πάλι η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το ντιλ έχει «ναυαγήσει» οριστικά και έτσι ο Μπόατενγκ παραμένει ελεύθερος. Στην ανάρτηση του Ρομάνο υπάρχει και ένα σχόλιο του ατζέντη του Μπόατενγκ που διαψεύδει τη γερμανική ομάδα ότι απέρριψε το ενδεχόμενο συμφωνίας. Όπως αναφέρει ο Ντιρικάν, αυτός που δεν έδωσε το λόγο του ήταν ο Γερμανός στόπερ.

«Μας εκπλήσσει ο σύλλογος που δηλώνει ότι απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο. Μας κάλεσαν, ζήτησαν συνάντηση και ο Ζερόμ δεν τους έδωσε ποτέ τον λόγο του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Μπόατενγκ είχε αγωνιστεί σε Χέρτα Βερολίνου, Αμβούργο, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου. Στους Βαυαρούς έμεινε για μια δεκαετία και κατέγραψε 363 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 10 γκολ, 25 ασίστ και 25 τρόπαια.