Το απίστευτο ποσοστό νικών της Γουλβς σε εντός έδρας ματς με τις ομάδες του Big-6 το 2023

Σαράμπια

i

©printscreen

Το απίστευτο ποσοστό νικών της Γουλβς σε εντός έδρας ματς με τις ομάδες του Big-6 το 2023

Κώστας Τσιακλής 12:57 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 12.11.2023

Η Γουλβς είναι αποδεδειγμένα ο «φονέας των μεγάλων» το 2023!

Η Γουλβς έκανε τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ και νίκησε ξανά εντός έδρας ομάδα του Big-6 μέσα στο 2023.

Οι «λύκοι» υποδέχθηκαν την Τότεναμ λοιπόν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Οι Σπερς προηγήθηκαν μόλις στο 3' με γκολ του Μπρέναν Τζόνσον ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκε στη Γουλβς που γύρισε το ματς στις καθυστερήσεις. Αρχικά ο Πάμπλο Σαράμπια ισοφάρισε στο 90+1' ενώ ο Λεμινά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με τέρμα στο 90+7'. 

Αυτή η επιτυχία ήρθε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το εντυπωσιακό ποσοστό εντός έδρας νικών που έχει η Γουλβς απέναντι σε ομάδες του Big-6 το 2023. Συγκεκριμένα οι «λύκοι» έχουν νικήσει στα πέντε από τα έξι αυτά παιχνίδια (83.33%). Η μοναδική κατάφερε να αποδράσει κυριολεκτικά από το «Μολινό» ήταν η Λίβερπουλ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ακόμα και τότε όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χρειάστηκε να πετύχει δύο γκολ από το 85' και έπειτα για να πάρει τη νίκη.

Οι «κόκκινοι» πάντως ήταν και το πρώτο «μεγάλο» θύμα της Γουλβς μέσα στο 2023. Συγκεκριμένα στις 04 Φεβρουαρίου η Γουλβς συνέτριψε τη Λίβερπουλ με 3-0 χάρη σε γκολ των Γκρεγκ Ντόσον και Ρούμπεν Νέβες αλλά και στο αυτογκόλ του Ζόελ Μάτιπ. Ακριβώς ένα μήνα αργότερα η ομάδα του Λοπετέγκι τότε είχε νικήσει με 1-0 την Τότεναμ με γκολ του Ανταμά Τραορέ.

Από το «Μολινό» έφυγε ηττημένη και η Τσέλσι που γενικά είχε προβληματίσει την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Το σκορ ήταν και πάλι 1-0 υπέρ των «λύκων», με χρυσό σκόρερ αυτή τη φορά τον Ματέους Νούνιες που αγωνίζεται πλέον στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τεν Χαχ έφτασε τις 30 νίκες και έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Κλοπ στα πρώτα 50 ματς τους στην Premier League
PREMIER LEAGUE

23:23 - 11.11.2023

Ο Τεν Χαχ έφτασε τις 30 νίκες και έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Κλοπ στα πρώτα 50 ματς τους στην Premier League

Ο Έρικ Τεν Χαχ έχει με το μέρος του ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στατιστικό αφού έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Γιούργκεν Κλοπ στα πρώτα τους 50 ματς στην Premier League.

Ο Πορτογάλος ήταν βασικός για τους «πολίτες» τον περασμένο Σεπτέμβριο σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Η Γουλβς χτύπησε ξανά, επικράτησε με 2-1 και έσπασε το αήττητο της πρωταθλήτριας! Αυτός που χάρισε το τρίποντο αυτή τη φορά ήταν ο Χουάνγκ Χι Τσαν που μαζί με τον Πέδρο Νέτο είναι οι κορυφαίοι παίκτες της Γουλβς τη φετινή σεζόν.