Η απίθανη Γουλβς ανέτρεψε το ματς με την Τότεναμ στις καθυστερήσεις και της στέρησε την κορυφή!

Λεμινά

i

©printscreen

Η απίθανη Γουλβς ανέτρεψε το ματς με την Τότεναμ στις καθυστερήσεις και της στέρησε την κορυφή!

Κώστας Τσιακλής 16:35 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 11.11.2023

Η Γουλβς πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή στις καθυστερήσεις κόντρα στην Τότεναμ και υποχρέωσε την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Η Γουλβς υποδέχθηκε την Τότεναμ στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Premier League. Οι «λύκοι» πραγματοποίησαν μια τεράστια ανατροπή στις καθυστερήσεις και επικράτησαν με 2-1, υποχρεώνοντας τους Σπερς στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους.

Τα «σπιρούνια» μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Κουλουσέφσκι, στην κλασσική του κίνηση που συγκλίνει από τα δεξιά προς τη μεγάλη περιοχή, βρήκε τον Πέδρο Πόρο με μαγικό «τακουνάκι», εκείνος γύρισε τη μπάλα στον Μπρέναν Τζόνσον, ο οποίος με μια επαφή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές αμέσως μετά και πήραν τα ηνία του αγώνα. Έφταναν με μεγάλη άνεση στην περιοχή του Βικάριο, αλλά οι αμυντικοί της Τότεναμ έκαναν καίριες επεμβάσεις, ενώ ο Βικάριο στη μοναδική φάση που τον χρειάστηκε η ομάδα του ήταν εκεί, αποκρούοντας το σουτ που επιχείρησε ο Λεμινά, από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.

Η Γουλβς μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και απώλεσε τεράστια ευκαιρία με τον Χουάνγκ στο 54'. Μετά από άσχημα εκτελεσμένο κόρνερ του Γκόμες, υπήρξε αδράνεια στην άμυνα της Τότεναμ και ο Χουάνγκ εκμεταλλευόμενος τις κόντρες βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι.

Η Τότεναμ δεν ήταν καλή επιθετικά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και για αυτόν τον λόγο η πρώτη της καλή φάση ήρθε στο 72'. Οι Σπερς βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Τζόνσον προσπάθησε να κρεμάσει τον Ζοσέ Σα όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η επόμενη καλή στιγμή ήταν ξανά για την Τότεναμ στο 89' με το σουτ του Ροντρίγκο Μπεντανκούρ που σταμάτησε στον Ζοσέ Σα.

Η ομάδα του Ποστέκογλου δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς και το πλήρωσε στο 90+1'. Ο Κούνια βρήκε τον Πάμπλο Σαράμπια μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο κοντρόλ και βολέ ισοφάρισε σε 1-1. Η Γουλβς δεν έμεινε εκεί όμως αφού στο 90+7' έφτασε στην ολική ανατροπή με το κοντινό πλασέ του Λεμινά!

Μετά τη νίκη της η Γουλβς ανέβηκε στους 15 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 10η θέση με τις Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας. Από την άλλη η Τότεναμ παρέμεινε στους 26 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ξεχωριστό δώρο γενεθλίων της Νότιγχαμ σε ένα παιδί με νοητικό πρόβλημα υγείας από την Ισπανία
PREMIER LEAGUE

10:04 - 11.11.2023

Το ξεχωριστό δώρο γενεθλίων της Νότιγχαμ σε ένα παιδί με νοητικό πρόβλημα υγείας από την Ισπανία

Ένας νεαρός οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ από την Ισπανία με ειδικές ανάγκες είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα, αφού επισκέφθηκε το City Ground για πρώτη φορά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (13ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ