Τρομερός Ποστέκογλου: Εκανε «χατ-τρικ» στα βραβεία για τον καλύτερο προπονητή του μήνα στην Premier League (vid)

Άγγελος Ποστέκογλου

i

PrtScr

Τρομερός Ποστέκογλου: Εκανε «χατ-τρικ» στα βραβεία για τον καλύτερο προπονητή του μήνα στην Premier League (vid)

Κώστας Τόπας 14:18 - 10.11.2023

Για τρίτο διαδοχικό μήνα, ο Άγγελος Ποστέκογλου αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής στην Premier League.

Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, βρισκόμενη στην δεύτερη θέση της Premier League και στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Το συγκρότημα του Άγγελου Ποστέκογλου έπεσε από την κορυφή την περασμένη αγωνιστική, μιας και γνώρισε την ήττα στο λονδρέζικο ντέρμπι από την Τσέλσι (1-4). Εως τότε, τα «σπιρούνια» ήταν πρώτα κι αήττητα στην κατάταξη.

Οπως και να 'χει πάντως το έργο που έχει ξεκινήσει ο 58χρονος Ελληνοαυστραλός προπονητής στη νέα του ομάδα είναι αξιοσημείωτο. Γι 'αυτό άλλωστε κι αναδείχθηκε για τρίτο διαδοχικό μήνα ο καλύτερος τεχνικός στην Premier League. Μετά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη, η διοργανώτρια αρχή έδωσε για τρίτη σερί φορά το εν λόγω βραβείο στον Άγγελο Ποστέκογλου. Κι όλα αυτά στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής στα «σπιρούνια»!

Ο 58χρονος προπονητής που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αυστραλία διορίστηκε προπονητής της Τότεναμ στις 6 Ιουνίου, όταν υπέγραψε για τέσσερις σεζόν με την πρόκληση να ανεβάσει μια ομάδα που δεν κατάφερε να προκριθεί στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν (τερμάτισε 8η). Μια Τότεναμ που δεν έχει κατακτήσει τίτλο από το Λιγκ Καπ 2007-08.

Το μυστικό της επιτυχίας πάντως για τον Άγγελο Ποστέκογλου δεν είναι η υπογραφή αστέρων του ποδοσφαίρου με εκατομμύρια χρήματα. Το μυστικό για τον Ελληνοαυστραλό προπονητή είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που έχει την τέλεια χημεία και θα παλεύει σαν ομάδα για θετικά αποτελέσματα.