Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Ριτσάρλισον

Ριτσάρλισον

i

©printscreen

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Ριτσάρλισον

Κώστας Τσιακλής 18:35 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 09.11.2023

Η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι ο Ριτσάρλισον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα.

Εκτός δράσης για μερικό χρονικό διάστημα ο Ριτσάρλισον, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η Τότεναμ πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην Premier League ωστόσο τη Δευτέρα (06/11) είχε ένα πολύ δύσκολο βράδυ αφού ηττήθηκε με 1-4 από την Τσέλσι και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Άγγελος Ποστέκογλου είδε τους Κριστιάν Ρομέρο και Ντέστινι Ουντόζι να αποβάλλονται και τους Τζέιμς Μάντισον και Μίκι Φαν Ντε Φεν να αποχωρούν τραυματίες.

Τα νέα δεν ήταν καλά και την Τρίτη (07/11) αφού ο Ριτσάρλισον ενημέρωσε πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε. «Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι για μένα. Έχω επίσης ταλαιπωρηθεί με την υγεία μου. Νομίζω ότι έχω ήδη μιλήσει με τους γιατρούς και σύντομα θα χειρουργηθώ στο ηβικό μου οστό. Υποφέρω οκτώ μήνες. παλεύοντας για την εθνική ομάδα και τον σύλλογο. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ, να κάνω ένα διάλειμμα. Για να δούμε τις επόμενες μέρες. Σύντομα θα κάνω το καλύτερο για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε αφού η Τότεναμ ανακοίνωσε την Πέμπτη (09/11) ότι ο Ριτσάρλισον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Σπερς λέει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ριτσάρλισον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα σήμερα. Ο Βραζιλιάνος διεθνής θα ξεκινήσει άμεσα την αποκατάστασή του με το ιατρικό μας επιτελείο, πριν επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες εβδομάδες. Σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση, Ρίτσι»!

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είχε κάνει πάντως την πρώτη του εκτίμηση για τους τραυματισμούς των Μάντισον και Φαν Ντε Φεν. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός είπε πως ο Άγγλος μέσος είχε δεχθεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο και είχε νόημα να αντικατασταθεί από τη στιγμή που η Τότεναμ έπαιζε με δέκα παίκτες. Αυτό μπορεί να είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα αφού ο Μάντισον ίσως να μπορούσε να συνεχίσει το ματς. Από την άλλη ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός μοιάζει να έχει ένα σοβαρό πρόβλημα σύμφωνα με τον Ποστέκογλου και όσα έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Οι ρεπόρτερ του Sportal σε Λονδίνο, Ρεν, Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα για τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, live στον αέρα της εκπομπής

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!