Πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Κέπα

Κέπα

i

© PrtScr

Πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Κέπα

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:21 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 09.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κέπα Αριθαμπαλάγα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Νέο πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης κάτω από τα γκολπόστ. 

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέπα Αριθαμπαλάγα, θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ισπανός ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο ζέσταμα πριν από τον αγώνα της Τετάρτης (8/11) με την Μπράγκα στο Champions League, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα.  

Το πρωί της Παρασκευής (9/11), ο Ισπανός τερματοφύλακας υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τραυματισμός του. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Κέπα να μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.  

Με τον Κουρτουά να αναμένεται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν εκτός δράσης, η Ρεάλ έπρεπε να κινηθεί γρήγορα για να φέρει τον Κέπα, ο οποίος βρισκόταν στα πρόθυρα να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου. 

Αντίθετα, έκανε τη μετάβαση στην ισπανική ομάδα και έκανε το ντεμπούτο του στη τρίτη αγωνιστική της La Liga κόντρα στη Θέλτα. Μέχρι την Τετάρτη (8/11), δεν είχε χάσει ούτε λεπτό στη La Liga ή στο Champions League, παίζοντας 13 συνεχόμενους αγώνες.