Σφοδρή επίθεση παίκτη της Κοπεγχάγης στον Γκαρνάτσο: «Είναι κλόουν»!

Βάβρο - Γκαρνάτσο

Σφοδρή επίθεση παίκτη της Κοπεγχάγης στον Γκαρνάτσο: «Είναι κλόουν»!

Κώστας Τσιακλής 17:28 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 09.11.2023

Ο άσος της Κοπεγχάγης, Ντένις Βάβρο, έκανε επίθεση στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και τον αποκάλεσε ως κλόουν.

Ο Ντένις Βάβρο χαρακτήρισε τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ως κλόουν λόγω μιας κίνησης του στο ματς της Κοπεγχάγης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Κοπεγχάγη υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Τελικά η αναμέτρηση εξελίχθηκε στο ματς της βραδιάς αφού οι Δανοί έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 4-3, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους φετινή νίκη στη διοργάνωση. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως οι «κόκκινοι διάβολοι» αγωνίζονταν με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο άσος της Κοπεγχάγης, Ντένις Βάβρο, χαρακτήρισε τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ως κλόουν επειδή προσπάθησε να πειράξει το σημείο του πέναλτι, πριν εκτελέσει ο Ντιόγκο Γκονσάλβες για το 2-2. Ο Αργεντινός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πράξει το ίδιο και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, στη φάση του 97' όπου ο Αντρέ Ονάνα απέκρουσε την εκτέλεση του Τζόρνταν Λάρσον.

Ο Βάβρο δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Είδα ότι προσπάθησε να κάνει κάτι στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κέβιν Ντικς στάθηκε μπροστά και τον σταμάτησε. Είναι η δεύτερη φορά. Και μετά στην έδρα μας; Για μένα είναι κλόουν. Έχει τη νοοτροπία του παιδιού όταν ξαναδοκιμάζει κάτι τέτοιο, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι ένα πράγμα εντός έδρας στο 97ο λεπτό, αλλά εδώ στο πρώτο ημίχρονο; Δεν τον καταλαβαίνω γιατί προσπαθεί να το κάνει».

Ο Γκαρνάτσο είχε ακόμα μια προκλητική κίνηση αφού την ώρα που ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το 2-3, ο Αργεντινός κάλεσε τους οπαδούς της Κοπεγχάγης να ησυχάσουν.

O Κάρλο Αντσελότι ξεπέρασε τον Σερ Άλεξ κι έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στο Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

12:31 - 09.11.2023

O Κάρλο Αντσελότι ξεπέρασε τον Σερ Άλεξ κι έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στο Champions League

Ιστορική ήταν η επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπράγκα για τον Κάρλο Αντσελότι, καθώς ο «Don Carlo» έφθασε τις 116 νίκες στο Champions League κι έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στο Champions League και Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Οι ρεπόρτερ του Sportal σε Λονδίνο, Ρεν, Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα για τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, live στον αέρα της εκπομπής

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο