Απελευθερώθηκε ο πατέρας του Λουίς Ντίας μετά από 12 μέρες

Λουίς Ντίας

i

PrtScr

Απελευθερώθηκε ο πατέρας του Λουίς Ντίας μετά από 12 μέρες

Δημήτρης Χούπης 18:26 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 09.11.2023

Τέλος καλό όλα καλά για την οικογένεια του Λουίς Ντίας, αφού ο πατέρας του επιθετικού της Λίβερπουλ απελευθερώθηκε μετά από δώδεκα μέρες.

Τέλος καλό όλα καλά για την οικογένεια του Λουίς Ντίας, αφού ο πατέρας του επιθετικού της Λίβερπουλ απελευθερώθηκε μετά από δώδεκα μέρες. Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Κολομβία, η όλη διαδικασία είχε την υποστήριξη του ΟΗΕ, ο οποίος είναι ο εγγυητής στην ειρηνευτική διαπραγμάτευση με την παραστρατιωτική οργάνωση, τον «Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό».

Η απαγωγή έγινε στην περιοχή του Μπαράνκας, όταν ο Ντον Λουίς και η σύζυγός του είχαν πάει να αγοράσουν καρπούζια. Σε εκείνο το σημείο οι δράστες τους πλησίασαν και τους πήραν με το αυτοκίνητο του πατέρα του Ντίας, ενώ μια μηχανή τους συνόδευε. 

Η κακή κατάσταση του δρόμου έκανε το ένα λάστιχο του αυτοκινήτου να σκάσει. Εκείνη τη στιγμή η μητέρα του επιθετικού της Λίβερπουλ κατάφερε να απελευθερωθεί. Οι δράστες έκλεψαν ακόμα δύο μηχανές και πήγαν από το Μπαράνκας στο Pele el Ojo και από εκεί όδευαν προς τα σύνορα με τη Βενεζουέλα

Μετά από μέρες οι απαγωγείς πήραν την απόφαση να απελευθερώσουν τον πατέρα του Ντίας, κάτι που το έκαναν γνωστό με μία ανακοίνωση. «Είμαστε αλληλέγγυοι με τις οικογένειες που βιώνουν πόνο και τραγωδίες λόγω της ανεργίας, της εγκληματικής βίας του παραμιλιταρισμού και της εγκατάλειψης του κράτους. Η διαφθορά των πολιτικών είναι η κύρια απειλή για τη σταθερότητα της περιοχής.

Απίθανο βίντεο με τον Τσιμίκα να προσπαθεί να μιλήσει με προφορά των Scousers και τον Φαν Νταίκ να ξεκαρδίζεται (vid)
PREMIER LEAGUE

13:24 - 04.11.2023

Απίθανο βίντεο με τον Τσιμίκα να προσπαθεί να μιλήσει με προφορά των Scousers και τον Φαν Νταίκ να ξεκαρδίζεται (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας προσπάθησε να μιλήσει με προφορά των Scousers, κάτι που προκάλεσε νευρικό γέλιο στον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ.

Το Μέτωπο Βορείου Πολέμου στέρησε την ελευθερία σε έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ο πατέρας του "Λούτσο" Ντίας,. Ως εκ τούτου η απελευθέρωσή του δρομολογείται, επειδή είναι συγγενής του μεγάλου αθλητή που αγαπούν όλοι οι Κολομβιανοί», έγραφε η ανακοίνωση. 

Οι ρεπόρτερ του Sportal σε Λονδίνο, Ρεν, Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα για τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, live στον αέρα της εκπομπής

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο.