Οι αντάρτες απειλούν να αναβάλουν την απελευθέρωση του πατέρα του Λουίς Ντίας

Λουίς Ντίας

i

©Printscreen

Οι αντάρτες απειλούν να αναβάλουν την απελευθέρωση του πατέρα του Λουίς Ντίας

Κώστας Τόπας 14:38 - 06.11.2023

Το γεγονός ότι στρατιωτικές επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για την απελευθέρωση του πατέρα του Λουίς Ντίας, έχουν κάνει τους αντάρτες να καθυστερούν τη διαδικασία.

Ο πατέρας του Λουίς Ντίας παραμένει όμηρος από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό της Κολομβίας από τις 29 Οκτωβρίου. Το βράδυ της Κυριακής, η Παραστρατιωτική οργάνωση έχει ανακοινώσει ότι οι αντάρτικες μονάδες έχουν ήδη λάβει οδηγίες για να απελευθερώσουν τον Λουίς Μανουέλ Ντίαζ, αλλά ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή καθυστερούν τη διαδικασία.

«Η περιοχή παραμένει στρατιωτικοποιημένη, πραγματοποιούνται υπερπτήσεις, αποβιβάζονται στρατεύματα, προσφέρονται μεγάφωνα, προσφέρονται ανταμοιβές και διεξάγεται μια έντονη επιχείρηση έρευνας που δεν επιτρέπει την εκτέλεση του σχεδίου απελευθέρωσης με γρήγορο και ασφαλή τρόπο. που ο κ. Λουίς Μανουέλ Ντίας δεν τίθεται σε κίνδυνο», αναφέρει η δήλωση στην οποία είχε πρόσβαση η εφημερίδα «El Colombiano».

Ακόμη, άφησαν και μια απειλή: «Η συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην περιοχή θα καθυστερήσει την απελευθέρωση και θα αυξήσει τους κινδύνους».

Υπενθυμίζεται ότι, το Σάββατο, ο εκπρόσωπος της αντάρτικης ομάδας υποσχέθηκε να απελευθερώσει τον πατέρα του Λουίς Ντίας, ο οποίος απήχθη σε βενζινάδικο στην πόλη Μπαράνκας, μαζί με τη μητέρα του παίκτη, η οποία έχει ήδη απελευθερωθεί.

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!