Συγκλονίζει ο Λουίς Ντίας: «Αυτό το γκολ είναι για την ελευθερία του πατέρα μου...» (vid)

Λουίς Ντίας

i

PrtScr

Συγκλονίζει ο Λουίς Ντίας: «Αυτό το γκολ είναι για την ελευθερία του πατέρα μου...» (vid)

Κώστας Τόπας 08:12 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 06.11.2023

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, ο Λουίς Ντίας απαίτησε την απελευθέρωση του πατέρα του.

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε τη Λούτον στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ» για την 11η αγωνιστική της Premier League, με στόχο την τρίτη σερί της νίκη και που θα την έφερνε στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Reds» δεν κατάφεραν να κερδίσουν και βρέθηκαν μάλιστα πολύ κοντά στην ήττα, με τον Λουίς Ντίας να τους λυτρώνει στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ενας παίκτης ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής όλων για έναν πολύ άσχημο λόγο, καθώς ο Κολομβιανός έμαθε πως οι γονείς του έπεσαν θύμα απαγωγής στην πατρίδα του πριν από 10 ημέρες και μέχρι στιγμής έχει δει μόνο την μητέρα του να επιστρέφει σπίτι σώα και ασφαλής,

Οταν σκόραρε κόντρα στη Λούτον, ο Λουίς Ντίας πανηγύρισε δείχνοντας φανέλα που έγραφε «Ελευθερία για τον μπαμπά». Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ ζήτησε από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό (αντάρτικη ομάδα της Κολομβίας) να αφήσει ελεύθερο τον πατέρα του το συντομότερο δυνατό.

«Αυτό το γκολ είναι για την ελευθερία του πατέρα μου και όλων των απαχθέντων στη χώρα μου. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας.Δεν σας μιλάει κάποιος παίκτης. Σήμερα σας μιλάει ο Λούτσο Ντίας, ο γιος του Λουίς Μανουέλ Ντίας. Ο Μανέ, ο μπαμπάς μου, ένας σκληρά εργαζόμενος άνδρας και κολώνα της οικογένειας, έχει απαχθεί. 

Ζητώ από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό να αφήσει ελεύθερο τον πατέρα μου το συντομότερο δυνατό. Ζητώ επίσης από τους διεθνείς οργανισμούς να εργαστούν για να διασφαλίσουν την απελευθέρωσή του. Το κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, το κάθε λεπτό, ανησυχούμε όλο και περισσότερο. 

Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε τα απαίσια αισθήματα της οικογένειάς μου και θα είναι τα ίδια για όσο διάστημα δεν γυρίζει σπίτι.

 Σας εκλιπαρώ να απελευθέρωσετε άμεσα τον πατέρα μου, σεβόμενοι την ακεραιότητά του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Κολομβιανούς και επίσης και την διεθνή κοινότητα για την υποστήριξή σας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!