Η Μαρσέιγ θέλει τον Ζιντάν για γενικό διευθυντή της

Ζινεντίν Ζιντάν

i

PrtScr

Η Μαρσέιγ θέλει τον Ζιντάν για γενικό διευθυντή της

Κώστας Τόπας 13:26 - 12.11.2023

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πολύ κοντά στο να ενταχθεί στη Μαρσέιγ, ως γενικός διευθυντής των Μασσαλών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία.

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν σκέφτεται να ενταχθεί στη Μαρσέιγ και να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή, αναφέρει το «France-Bleu Provence». Ωστόσο, αυτή η απόφαση θα εξαρτηθεί από την πώληση του συλλόγου, μιας και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με την πηγή.

Αυτή η πιθανή μετακίνηση του Ζιντάν στη Μαρσέιγ έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στον ποδοσφαιρικό κόσμο και έχει πυροδοτήσει εικασίες για σημαντικές αλλαγές στη δομή και τη διοίκηση του συλλόγου. Αν και ούτε ο σύλλογος ούτε ο Γάλλος τεχνικός έχουν εκδώσει επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα, ωστόσο αναμένεται στο άμεσο μέλλον να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την πιθανή συνεργασία.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει μια εξαιρετική καριέρα ως προπονητής, καθώς ήταν ο «αρχιτέκτονας» της Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο θητείες, πρώτα από το 2016 έως το 2018 και στη συνέχεια από το 2019 έως το 2021. Μετά τη δεύτερη σεζόν του με τους Μαδριλένους, υπήρχαν φήμες για την επόμενη μετακίνησή του στην καριέρα του, με εικασίες για Γιουβέντους ή ακόμα και για την Εθνική Γαλλίας.

Παραδόξως, η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Μαρσέιγ έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής ως πιθανός επόμενος προορισμός του, σηματοδοτώντας μια επιστροφή στο ποδόσφαιρο, αλλά από εκτελεστική θέση.