Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Λαμία - Για την άνοδο στην 5η θέση θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ

i

©Intime

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Λαμία - Για την άνοδο στην 5η θέση θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι

Κώστας Τσιακλής 09:25 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 12.11.2023

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία με μοναδικό στόχο τη νίκη. Να μπει στην 5αδα θέλει η Λαμία.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη παρατάσσεται η ΑΕΚ στο ματς με τη Λαμία. Για να μπει στην 5αδα η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία λοιπόν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η Ένωση δεν έχει άλλη επιλογή από το να κερδίσει το ματς αφού βρίσκεται ήδη στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. 

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν είχε καλή εβδομάδα και έτσι η νίκη γίνεται ακόμα πιο αναγκαία. Συγκεκριμένα την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1 με την Κηφισιά ενώ την Πέμπτη (09/11) ηττήθηκε με 0-2 από τη Μαρσέιγ στην OPAP Arena στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στα αγωνιστικά ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Άμραμπατ που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, όσο και οι Ρότα και Γιόνσον που δεν μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς. Εκτός είναι επίσης ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Εχσάν Χατζισαφί.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο

Πιθανή ενδεκάδα: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ελίασον, Πινέδα, Σιμάνσκι, Πισάρο, Τσούμπερ, Γκαρσία

Για να μπει στην 5αδα η Λαμία

Από την άλλη η Λαμία είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι με ενδεχόμενο τρίποντο θα προσπεράσει ξανά τον Άρη και θα ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Την τελευταία αγωνιστική πάντως η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ηττήθηκε στο φινάλε από τον Παναθηναϊκό με 1-2.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα εκτός παραμένουν οι Νούνιες, Ακούνια, Τζαγκόεφ, Ναγκί και Σαραμαντάς. Από την άλλη επιστρέφουν οι Πάβλοβετς, Στάνκο και Μούλα.

Η αποστολή της Λαμίας: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Πάβλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης και Τόσιτς.

Πιθανή ενδεκάδα: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Νούνιες, Τόσιτς, Σλίβκα, Τσιλούλης, Καρλίτος