Με αρκετές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Με αρκετές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 15:00 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 12.11.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει σκοπό να προχωρήσει με άλλο πλάνο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ναι μεν έρχεται διακοπή του πρωταθλήματος για υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ωστόσο ο Ισπανός κόουτς των Πειραιωτών έχει σκοπό να προχωρήσει σε αλλαγές για τη βασική του ενδεκάδα, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από τη μία υπάρχει κούραση στην ομάδα από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ από την άλλη δεν υπολογίζεται και ο Μαντί Καμαρά ο οποίος πρόκειται να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής που έχει, από τη στιγμή που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Τα σενάρια είναι πολλά για το αρχικό σχήμα από τη στιγμή που δεν έδειξε και πολλά ο Ισπανός στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά, ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, στα δύο άκρα της άμυνας Ορτέγκα, Ροντινέι έχουν το προβάδισμα, με τους Ρέτσο και Ντόι στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ θα είναι λογικά ο Έσε με τον Αλεξανδρόπουλο δίπλα του και τον Φορτούνη μπροστά τους. Στα άκρα της επίθεσης φαίνεται πως ο Μασούρας θα πάρει τη θέση του Ποντένσε και στην άλλη πλευρά πιθανότατα θα είναι ο Σκάρπα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ελ Κααμπί για την επίθεση.

Να σημειωθεί πως υπάρχει και το σενάριο με τον Ιμπόρα βασικό αντί του Αλεξανδρόπουλου, αλλά με τον Ισπανό τόσο καιρό εκτός πλάνων, ίσως αποτελέσει ένα ρίσκο. Από την άλλη, όμως, ο Αλεξανδρόπουλος είναι επιβαρυμένος στα τελευταία ματς…

Είναι πάντως ένα ματς που η εντεκάδα είναι τόσο ανοιχτή, όσο σε ελάχιστα ματς φέτος. Και λόγω των απουσιών, αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα επέστρεψε από την Αγγλία την Παρασκευή το πρωί, με αποτέλεσμα να υπάρχει κούραση. Από την άλλη, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος και αυτή τη φορά ο Μαρτίνεθ θα το σκεφτεί για τα καλά, πριν προχωρήσει σε πολλά και μαζεμένα ρίσκα.