Κοκκινίζει η Τρίπολη - 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Κοκκινίζει η Τρίπολη - 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Διονύσης Βερβελές 22:06 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 11.11.2023

Ο κόσμος του Ολυμπιακού… κατηφορίζει στην Τρίπολη για την επανεκκίνηση.

Η ομάδα του Ολυμπιακού δοκιμάστηκε αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Όλα άρχισαν από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Η διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων, έφερε μια άλλη διαδικασία. Απολογία, έφεση, τιμωρία. Κι αν το ματς με τον ΟΦΗ έδειξε να είναι μια άλλη εικόνα, το 2-4 με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αποτέλεσε ένα ισχυρό σοκ για τους «ερυθρόλευκους». 

Η αντίδραση όσον αφορά στην εικόνα, ήταν καλή στην Αγγλία με την Γουέστ Χαμ, αλλά τώρα οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά, θέλουν τη δική τους επανεκκίνηση, αφού είναι στο -4 από τον Παναθηναϊκό

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντως, δείχνει μια εικόνα στήριξης στην ομάδα. Το έδειξε και με τον ΠΑΟΚ. Το έκανε και με την Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και τώρα, έρχεται η ώρα να ακολουθήσει και στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα. Βλέπετε η τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, θα φέρει τον κόσμο μακριά από το γήπεδο και ως το τέλος του 2023, κόσμος στο Καραϊσκάκη θα υπάρξει μόνο με την Μπάτσκα Τόπολα, στις 14 Δεκέμβρη. 

Υπολογίζεται πως ο Ολυμπιακός θα έχει 4.000 φίλους του στην Τρίπολη, σε μια έδρα που πάντως έχει αρκετές φορές αντιμετωπίσει δυσκολίες. Αντίπαλος βέβαια θα είναι και ο καιρός, καθώς το κρύο αναμένεται τσουχτερό, με την μετεωρολογική υπηρεσία ωστόσο να προβλέπει πως δεν θα βρέχει την ώρα του ματς. Αυτή είναι τουλάχιστον η εκτίμηση. 

Θυμίζουμε πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει ανακοινώσει εδώ και ημέρες την εξάντληση των εισιτηρίων του κι έτσι, η εικόνα θα είναι ένα κατάμεστο γήπεδο. Ένα ευχάριστο γεγονός στις ημέρες μας, να βλέπουμε γήπεδα γεμάτα και με οπαδούς των δύο ομάδων μάλιστα.