Παρελθόν από τον πάγκο της Ουνιόν Βερολίνου ο Oυρς Φίσερ

Oυρς Φίσερ

i

©Getty Images

Παρελθόν από τον πάγκο της Ουνιόν Βερολίνου ο Oυρς Φίσερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:53 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 15.11.2023

Η Ουνιόν Βερολίνου γνωστοποίησε την λύση της συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας, Ουρς Φίσερ, μετά από περίπου πέντε χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της.

Η Ουνιόν Βερολίνου ανακοίνωσε πως ο Ουρς Φίσερ δεν θα συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας, στην οποία βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Η φετινή αγωνιστική εικόνα της γερμανικής ομάδας δεν ήταν καλή κι έτσι η διοίκησή της αποφάσισε να προβεί στην αλλαγή αυτή, ώστε να μην χειροτερέψει άλλο τόσο η βαθμολογική της συγκομιδή και βρεθεί να κινδυνεύει ακόμη περισσότερο. 

Από τότε που ανέλαβε τον Ιούλιο του 2018, ο Φίσερ έγραψε ιστορία με την Ουνιόν, οδηγώντας την για πρώτη φορά στην Bundesliga το 2019 πριν συνεχίσει τη βελτίωση από έτος σε έτος με αποκορύφωμα την 4η θέση στο πρωτάθλημα, που την οδήγησε στο φετινό Champions League. 

«Ο Ουρς πέτυχε εξαιρετικά πράγματα στην Ουνιόν και πήγε τον σύλλογο σε ένα εντελώς νέο αθλητικό επίπεδο. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη δέσμευσή του και τη συνεργασία του με σεβασμό και εμπιστοσύνη», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής Όλιβερ Ρούνχερτ στην επίσημη δήλωση του συλλόγου. 

Από τη πλευρά του ο Φίσερ πρόσθεσε: «Οι τελευταίες εβδομάδες χρειάστηκαν πολλή ενέργεια. Προσπαθήσαμε πολύ, η ομάδα ξόδεψε πολλές δυνάμεις, αλλά δεν ανταποκρίθηκε σε αποτελέσματα. Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που ένιωσα ανά πάσα στιγμή εδώ. 

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:26 - 14.11.2023

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»

Το γερμανικό περιοδικό Kicker υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες ασχολούνται με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, με την Στουτγάρδη να έχει δείξει πιο ζωηρό ενδιαφέρον λόγω της επικείμενης πώλησης του Γκιρασί.

Είμαι πραγματικά τυχερός που έχω βιώσει αυτό το ακραίο στυλ υποστήριξης. Εύχομαι στην ομάδα μόνο τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει όρθια».