Μηνύει τη Μάιντς ο Ελ Γκάζι γιατί του έλυσε το συμβόλαιο για την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη

Ανουάρ Ελ Γκάζι

Μηνύει τη Μάιντς ο Ελ Γκάζι γιατί του έλυσε το συμβόλαιο για την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη

Δημήτρης Χούπης 22:21 - 14.11.2023

Η Μάιντς έλυσε το συμβόλαιο του Ανουάρ Ελ Γκάζι λόγω της υποστήριξής του στην Παλαιστίνη, με τον Ολλανδό να μην μένει με «σταυρωμένα τα χέρια» και να μηνύει τη γερμανική ομάδα.

Δεν έχει τέλος το σίριαλ του Ανουάρ Ελ Γκάζι με τη Μάιντς. Η γερμανική ομάδα αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Ολλανδό λόγω της υποστήριξής του στην Παλαιστίνη, με τον ίδιο ωστόσο να μην μένει με «σταυρωμένα τα χέρια». 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Bild, ο πρώην παίκτης της Αϊντχόφεν έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά της Μάιντς, λόγω της λύσης του συμβολαίου του. Πιο αναλυτικά έχει καταθέσει έγκαιρη αξίωση προστασίας απόλυσης στο εργατικό δικαστήριο της Μάιντς, προκειμένου να αποδειχθεί εάν η μονομερής λύση του συμβολαίου του ήταν νόμιμη ή όχι. 

Ο Ολλανδός, μαροκινής καταγωγής, είχε ταχθεί υπέρ της Παλαιστίνης, μέσω μιας ανάρτησης, στον πόλεμο με το Ισραήλ. Για τον λόγο αυτό η γερμανική ομάδα τον είχε καλέσει σε απολογία, αλλά ο Ελ Γκάζι δεν ανακάλεσε με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. 

«Αυτό δεν είναι πόλεμος. Όταν η μία πλευρά κόβει το νερό, το φαγητό, το ηλεκτρικό στην άλλη τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά έχει πυρηνικά όπλα, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά χρηματοδοτείται με δισεκατομμύρια δολάρια, τότε δεν είναι πόλεμος.

«Ανάμεσα από το ποτάμι και τη θάλασσα»: Η φράση που η FA απαγορεύει τη χρήση της από τα μέλη των ομάδων
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:19 - 05.11.2023

«Ανάμεσα από το ποτάμι και τη θάλασσα»: Η φράση που η FA απαγορεύει τη χρήση της από τα μέλη των ομάδων

Μία φράση ενός ποδοσφαιριστή της Λέστερ υπέρ της Παλαιστίνης, έκανε την αγγλική Ομοσπονδία να πάρει δραστικά μέτρα, προκειμένου κανείς να μην τη χρησιμοποιήσει.

Όταν η μια πλευρά χρησιμοποιεί εικόνες τεχνητής νοημοσύνης για να διασπείρει παραπληροφόρηση για μια άλλη, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν τα social media λογοκρίνουν το περιεχόμενο της μιας πλευράς και όχι της άλλης, τότε δεν είναι πόλεμος.

Δεν είναι διαμάχη και δεν είναι πόλεμος. Αυτό είναι γενοκτονία και μαζική καταστροφή και μαρτυρούμε να συμβαίνουν ζωντανά. Από τον ποταμό μέχρι τη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί», είχε γράψει ο Ολλανδός σε story.