Η προτελευταία Έμπολι έβαλε «στοπ» στη Γιουβέντους των δέκα παικτών
i

©Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Η προτελευταία Έμπολι έβαλε «στοπ» στη Γιουβέντους των δέκα παικτών

Δημήτρης Χούπης 20:57 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 27.01.2024

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Γιουβέντους των 10 παικτών και της προτελευταίας Έμπολι, με τη «γηραιά κυρία» να χάνει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη Ίντερ.

Η Γιουβέντους των δέκα παικτών δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Έμπολι με το παιχνίδι να λήγει 1-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας εννέα ευκαιρίες έναντι τριών της «γηραιάς κυρίας». Η Γιουβέντους στο 18ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μίλικ, γεγονός που έκανε την Έμπολι να βρει αρκετούς χώρους στο γήπεδο. 

Τη μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ωστόσο την είχε η ομάδα από το Τορίνο με τον Μιρέτι, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος με πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ωστόσο η Έμπολι βρήκε απάντηση στο 70ο λεπτό με τον Μπαλντάνζι, ο οποίος κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-1. Ένα λεπτό πριν μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν προειδοποιήσει με τον Κανσελιέρι. 

Στη συνέχεια όμως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν κενούς χώρους στις αντίπαλες άμυνες. 

Η Αταλάντα νωρίτερα, νίκησε στο Μπέργκαμο την Ουντινέζε με 2-0, για την 22η αγωνιστική στη Serie A, και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, που είναι και μεγάλος φετινός στόχος της, ώστε να λάβει μέρος στο Champions League την επόμενη σεζόν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη με τα γκολ των Μίραντσουκ (33') και Σκαμάκα στις καθυστερήσεις του Α' μέρους, αφήνοντας την ομάδα του Ούντινε ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ