Ο Νούνιες έγινε ο πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ για όλους τους λάθους λόγους

Ντάργουιν Νιούνιες

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Ο Νούνιες έγινε ο πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ για όλους τους λάθους λόγους

Κώστας Τόπας 11:10 - 01.02.2024

Ο Ντάργουιν Νούνιες ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι, αλλά όχι ακριβώς λόγω της επιτυχίας του στο σκοράρισμα...

Ο Ντάργουιν Νούνιες έσπασε ένα κάπως περίεργο ρεκόρ το βράδυ της Τετάρτης (31/01) στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Όντας φορ, πολλοί θα αναρωτηθούν αν έχει να κάνει με τον αριθμό των γκολ του, τα σουτ ή ακόμα και με τα λεπτά που χρειαζόταν για να πετύχει ένα γκολ. Αλλά όχι. Και συν τοις άλλοις είναι ένα ρεκόρ που ούτε ο ίδιος ούτε κανένας παίκτης θα ήθελε να κάνει πραγματικότητα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι σε αυτή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και η ομάδα του πρόσθεσε άλλη μια νίκη που της επιτρέπει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Τα γκολ σημείωσαν οι Ντιόγκο Τζότα, Λουίς Ντίας, Ντομινίκ Σομποζλάι και ο νεαρός αστέρας Κόνορ Μπράντλεϊ. Αν και βέβαια, υπήρχε άλλος παίκτης που ήταν πρωταγωνιστής και όχι ακριβώς λόγω της επιτυχίας του μπροστά στο τέρμα.

Ο Ντάργουιν Νούνιες δεν είχε την καλύτερη βραδιά του στο «Άνφιλντ». Και παρόλο που η ομάδα του πήρε τους τρεις βαθμούς, έπεσε σε έναν «τείχος» που τον εμπόδισε να πανηγυρίσει κάποιο γκολ. Το αξιοπερίεργο είναι όμως ότι το προσπάθησε μέχρι και τέσσερις φορές.

 Στην πρώτη του προσπάθεια, χτύπησε το δοκάρι με μακρινό σουτ με πολλή δύναμη. Στη συνέχεια, ξεμαρκαρίστηκε πολύ καλά στο κενό και έκανε ένα σουτ με το αριστερό του πόδι, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε πάλι στο δοκάρι. Στην τρίτη περίπτωση από το σημείο του πέναλτι έστειλε πάλι την μπάλα κατευθείαν στο δοκάρι. Ενώ στην τελευταία του προσπάθεια, μια κεφαλιά χτύπησε ξανά στο δοκάρι.

Έτσι, ο Ουρουγουανός έσπασε ρεκόρ το βράδυ της Τετάρτης (31/01), γιατί έγινε ο πρώτος παίκτης της Premier που έστειλε τέσσερις φορές την μπάλα στο δοκάρι στο ίδιο παιχνίδι από τη σεζόν 2003/04. Φέτος μάλιστα, ο Νιούνιες έχει βρει 11 φορές τον δρόμο προς το δοκάρι!