«Θα μείνει στον Άγιαξ ο Άκπομ, δεν πάει στη Νότιγχαφ Φόρεστ»

«Θα μείνει στον Άγιαξ ο Άκπομ, δεν πάει στη Νότιγχαφ Φόρεστ»

Sportal newsroom 23:17 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 01.02.2024

Οι Ολλανδοί τονίζουν ότι ναυαγεί η μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ από τον Άγιαξ στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Τσούμπα Άκπομ μένει στον Άγιαξ.

Ο Άγγλος φορ του «Αίαντα», όπως ανέφεραν νωρίτερα οι Ολλανδοί, ήταν κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ και στην επιστροφή του στην Premier League. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήθελε δανεικό τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ με οψιόν αφοράς, που είχε οφέλη για τον Άγιαξ κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

Ο Άγιαξ, ωστόσο, φαίνεται να μην ανάβει πράσινο φως για τη μεταγραφή του Άκπομ και σύμφωνα με ρεπόρτερ του voetbal ο παίκτης θα παραμείνεις την Eredivisie.

Νωρίτερα, σε ρεπορτάζ της De Telegraaf αναφερόταν για τον 28χρονο επιθετικό:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να πάρει δανεικό τον επιθετικό, πιθανώς με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ο Άγιαξ μπορεί να εισπράξει συνολικά περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά το ενδιαφέρον της τελευταίας στιγμής από την ομάδα που βρίσκεται στη 16η θέση της Premier League, ο Άγιαξ είναι αντιμέτωπος με μια δύσκολη επιλογή. Καταρχάς, ο Άγιαξ δεν θέλει να αφήσει κανέναν να φύγει, αλλά η προσφορά της Φόρεστ είναι υψηλότερη από το ποσό που πλήρωσε ο Άγιαξ στη Μίντλεσμπρο το περασμένο καλοκαίρι: Το πολύ 14,3 εκατομμύρια ευρώ.

Τις επόμενες ώρες θα αποκαλυφθεί αν η συμφωνία μπορεί ακόμα να πραγματοποιηθεί και αν ο Άγιαξ και ο Άκπομ είναι διατεθειμένοι να προχωρήσει η μεταγραφή».