Επικός Μπίσεσβαρ για Άκπομ: «Παίζουμε μαζί ή παίζεις μόνος σου;»

Άκπομ - Μπίσεσβαρ

i

© Intime

Επικός Μπίσεσβαρ για Άκπομ: «Παίζουμε μαζί ή παίζεις μόνος σου;»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:08 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 13.11.2023

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Τσούμπα Άκπομ στον Άγιαξ και στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε διάφορα περιστατικά από την κοινή τους παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Μετά τις ονειρικές επιδόσεις με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο, ο Τσούμπα Άκπομ έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και πήρε μεταγραφή για τον Άγιαξ. Στις τελευταίες αναμετρήσεις του Αίαντα ο οποίος βρίσκεται σε κρίση, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του, διότι μετράει ήδη τέσσερα γκολ.

Με αφορμή τη μεταγραφή του στην Ολλανδία, ο πρώην συμπαίκτης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων σχολίασε τα πεπραγμένα του Άγγλου φορ αλλά και διάφορα περιστατικά από την κοινή τους παρουσία στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κοινή τους παρουσία στον ΠΑΟΚ:

«Ο Τσούμπα ήρθε στον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής που προερχόταν από τη σχολή της Άρσεναλ, οπότε περιμένεις κάτι από αυτόν. Φυσικά ήταν ένα αγόρι από το Λονδίνο, που δε μασούσε τα λόγια του. Αλλά ήταν πολύ θετικός και μπήκε στο γκρουπ, θέλοντας πραγματικά να παίξει. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο παίκτη. Στην πραγματικότητα, είναι ένας μη Άγγλος παίκτης. Πάντα του έλεγα «Δεν πρέπει να έχεις αγγλικό διαβατήριο».

Για τη μεταγραφή του στον Άγιαξ:

«Νομίζω ότι είναι ένας πραγματικός επιθετικός επιπέδου Άγιαξ. Ίσως να είναι λιγότερο καλός σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού από τον Μπρόμπεϊ. Όπως για παράδειγμα το να μπορείς να παίξεις μαζί του, και στη συνέχεια αυτός να βρει μια καλή πάσα. Σε αυτό ο Τσούμπα μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, έχουμε κάνει συζητήσεις για αυτό. Στον ΠΑΟΚ έπαιζα συχνά στη θέση «10» πίσω από τον Άκπομ και μιλούσαμε συχνά κατά τη διάρκεια τον αγώνα. «Παίζουμε μαζί ή παίζεις μόνος σου;» Τι μου απάντησε τότε; «F*k, ας παίξουμε».

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι «λένε» οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:05 - 13.11.2023

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι «λένε» οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που είναι και πρωτοπόρος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;

Για το αν μίλησε μαζί του, πριν πάρει τη μεταγραφή στον Άγιαξ:

«Όταν ο Άγιαξ έδειξε ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι, και είχαμε κάποια επαφή. Του είπα ότι πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία. Τις τελευταίες εβδομάδες είναι ο Άκπομ που ξέρω. Το δύσκολο για αυτόν είναι ότι ο Μπρόμπι είναι καλός ποδοσφαιριστής, που δεν μπορεί να μείνει έξω. Αλλά νομίζω πως μπορούν να παίξουν καλά μαζί».