Το απόλυτο τρελοκομείο: Η Γιουνάιτεντ ισοφαρίστηκε στο 95' σε 3-3 και πήρε τη νίκη στο 97' με τον 19χρονο Μαϊνού!

Το απόλυτο τρελοκομείο: Η Γιουνάιτεντ ισοφαρίστηκε στο 95' σε 3-3 και πήρε τη νίκη στο 97' με τον 19χρονο Μαϊνού!

Sportal newsroom 00:23 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:36 - 02.02.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν τρελό αγώνα με τη Γουλβς επικράτησε 4-3 με γκολ του Μαϊνού στο 97'!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χέρια του Έρικ τεν Χαγκ είναι απρόβλεπτη. Αλλά στις εξέδρες ήταν ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον και προφανώς μετέφερε την αύρα του σε μία απίστευτη ματσάρα.

Μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την εντός έδρας ισοπαλία με την Τότεναμ, η Γιουνάιτεντ έμεινε μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στον εκτός έδρας αγώνα με τη φορμαρισμένη Γουλβς, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ δεν είχε περιθώρια γι’ άλλη απώλεια βαθμών. Κι επικράτησε 4-3 σε ένα τρελό παιχνίδι! Πρωταγωνιστής ο Μαϊνού με θαυμάσιο πλασέ στο 97'. Ένας παίκτης, ο οποίος τον ερχόμενο Απρίλιο θα κλείσει τα 19 του χρόνια.

Ο Μάρκους Ράσφορντ μετά το πειθαρχικό παράπτωμα, επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και μαζί του και οι «κόκκινοι διάβολοι» στις νίκες με 4-3, κόντρα στους «λύκους». Αν και πρωταγωνιστής ήταν ασφαλώς ο Μαϊνού και στην αρχή του ματς ο Χόιλουντ.

Ο τελευταίος μόλις στο 5’ έδωσε ασίστ στον Ράσφορντ για το 1-0 της Μάντσεστερ. Ο Δανός φορ στο 22’ σημείωσε το 2-0 κι όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν εύκολο έργο.

Η Γουλβς, όμως, στο 71’ μείωσε με πέναλτι του Σαράμπια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 75’ έκανε το 3-1 με με κεφαλιά του ΜακΤομινέι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπρούνο Φερνάντες και φάνηκε ξανά να καθαρίζει το ματς. 

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 85’ ο Κίλμαν μείωσε σε 3-2 από πάσα του Ντόουσον. Η Γουλβς που είχε τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές τρεις νίκες και μία ισοπαλία, αποφάσισε να τα δώσει όλα και στο 95' με αριστερό σουτ του Νέτο έφτασε στο 3-3! Η Γιουνάιτεντ, ωστόσο, μίλησε τελευταία και στο 97' ο Μαϊνού με θαυμάσιο πλασέ σημάδεψε την αριστερή γωνία για το τελικό 4-3 των «κόκκινων διαβόλων»! 

Νωρίτερα, ισόπαλες 1-1 ήρθαν Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, μόλις στο 4’ με τον Σολάνκε, αλλά οι Λονδρέζοι απάντησαν στο 61’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουόρντ Πράους.

Η Μπόρνμουθ, λοιπόν, μπήκε με το πόδι στο γκάζι. Αρχικά, ο Ντόμινικ Σολάνκε σκόραρε μόλις στο 3’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από εξετάση στο VAR. Ο Άγγλος επιθετικός αφού προειδοποίησε, ένα λεπτό αργότερα εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας κι άνοιξε το σκορ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Γουέστ Χαμ δεν είχε απάντηση στο γκολ των φιλοξενούμενων και το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Το γκολ της ισοφάρισης μπορεί να μην το βρήκαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το βρήκαν στο δεύτερο.

Συγκεκριμένα, στο 61’ έπειτα από νέα χρήση του VAR στο παιχνίδι, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ των Λονδρέζων, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γουόρντ Πράους και διαμόρφωσε το 1-1, το οποίο έμεινε έως το τέλος.