«Ο Μαρινάκης έκανε πρόταση στον Άγιαξ για τον Άκπομ, στα 15 εκατ. ευρώ το κόστος»!

«Ο Μαρινάκης έκανε πρόταση στον Άγιαξ για τον Άκπομ, στα 15 εκατ. ευρώ το κόστος»!

Γιώργος Σακελλαρίου 20:05 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 01.02.2024

Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε πρόταση στον Άγιαξ για να πάρει δανεικό τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ Τσούμπα Άκπομ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη αναζητεί επιθετικό και στην Ολλανδία ρίχνουν «βόμβα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της De Telegraaf η αγγλική ομάδα, στην οποία είναι ιδιοκτήτης ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, θέλει να πάρει δανεικό από τον Άγιαξ τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ Τσούμπα Άκπομ!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Ο Άγιαξ λαμβάνει την προσφορά της Φόρεστ για τον Τσούμπα Άκπομ.

Την τελευταία στιγμή, ένας σύλλογος που ενδιαφέρεται σοβαρά, προσέγγισε τον Άγιαξ για τον 28χρονο επιθετικό Τσούμπα Άκπομ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να πάρει δανεικό τον επιθετικό, πιθανώς με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ο Άγιαξ μπορεί να εισπράξει συνολικά περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Με το ενδιαφέρον της τελευταίας στιγμής από την ομάδα που βρίσκεται στη 16η θέση της Premier League, ο Άγιαξ είναι αντιμέτωπος με μια δύσκολη επιλογή. Καταρχάς, ο Άγιαξ δεν θέλει να αφήσει κανέναν να φύγει, αλλά η προσφορά της Φόρεστ είναι υψηλότερη από το ποσό που πλήρωσε ο Άγιαξ στη Μίντλεσμπρο το περασμένο καλοκαίρι: Το πολύ 14,3 εκατομμύρια ευρώ.

Τις επόμενες ώρες θα αποκαλυφθεί αν η συμφωνία μπορεί ακόμα να πραγματοποιηθεί και αν ο Άγιαξ και ο Άκπομ είναι διατεθειμένοι να προχωρήσει η μεταγραφή».