Αφωνοι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ με τη συνέντευξη του «προσγειωμένου» Μέινο μετά το «buzzer beater» επί της Γουλβς (vid)

Κόμπι Μέινο

i

PrtScr

Αφωνοι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ με τη συνέντευξη του «προσγειωμένου» Μέινο μετά το «buzzer beater» επί της Γουλβς (vid)

Κώστας Τόπας 14:02 - 02.02.2024

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επαίνεσαν τον Κόμπι Μέινο για την ώριμη συνέντευξή του, αφού σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Γουλβς.

Το βράδυ της Πέμπτης (01/02), οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ, πέτυχαν μια δραματική νίκη με 4-3 επί της Γουλβς χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Κόμπι Μέινο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Έχοντας προηγηθεί με 3-1 στο τελευταίο πεντάλεπτο, φαινόταν ότι η Γιουνάιτεντ θα έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά την ισοφάριση των «λύκων» στα τελευταία λεπτά (3-3).

Ωστόσο, ο 18χρονος Μέινο ανέλαβε την ευθύνη και σημείωσε ένα λαμπρό γκολ στις καθυστερήσεις για να βγάλει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα προβλήματα. Μιλώντας στο MUTV μετά τον αγώνα, ο νεαρός αστέρας των «κόκκινων διαβόλων» είπε: «Δεν μπορώ καν να περιγράψω το συναίσθημα για να είμαι ειλικρινής. Εννοώ ότι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο σύλλογος της παιδικής μου ηλικίας, ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και ένα εκτός έδρας παιχνίδι, καθώς και σε μια δύσκολη, δύσκολη ομάδα. Το να κατακτάς τρεις βαθμούς με αυτόν τον τρόπο είναι εκπληκτικό».

Και συνέχισε: «Κάθε νίκη είναι σημαντική και η νίκη σε αυτή την ομάδα είναι απίστευτη, κάθε φορά είναι απίστευτη. «Οι οπαδοί είναι απίστευτοι, οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο, οπότε όχι, δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ένα παιχνίδι τη φορά, προσπαθώντας να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να στοιβάζω τις επιδόσεις και να συνεχίζω να επηρεάζω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Αντιδρώντας στη συνέντευξη, ένας θαυμαστής έγραψε στα social media: «Ο Κόμπι Μέινο μιλά με τόση ωριμότητα για έναν 18χρονο. Δεν φαίνεται να τον παρασύρουν όλα τα πρωτοσέλιδα και οι αντιδράσεις για αυτόν». Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Μιλάει σαν να είναι 30 ετών. Ο άντρας μου είναι τόσο ώριμος εντός και εκτός γηπέδου».

Ένας τρίτος οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» πρόσθεσε: «Ο Μέινο έχει ένα τόσο σοφό μυαλό. Τόσο ψύχραιμος και ισορροπημένος στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα». 

Η λατρεία του Ράσφορντ για τεκίλα και Narcos τον οδήγησαν σε νέους μπελάδες (vid)
PREMIER LEAGUE

12:29 - 02.02.2024

Η λατρεία του Ράσφορντ για τεκίλα και Narcos τον οδήγησαν σε νέους μπελάδες (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ τιμωρήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το 12ωρο ξεφάντωμα του σε πάρτι, καταναλώνοντας άφθονη τεκίλα στο Μπέλφαστ που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την προπόνηση της ομάδας του.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Τεν Χαχ , ήταν επίσης γεμάτο επαίνους για τον 18χρονο αστέρα, είπε: «Τον πιέσαμε πολύ από αυτή την πλευρά, πιέζοντάς τον στην προπόνηση και βλέπετε ότι κάνει τόσο καλή πρόοδο και σχεδόν προοδεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι αποφασισμένος, είναι καλός χαρακτήρας και ελπίζω να συνεχίσει με αυτή την πρόοδο».