Η λατρεία του Ράσφορντ για τεκίλα και Narcos τον οδήγησαν σε νέους μπελάδες (vid)

Μάρκους Ράσφορντ

Η λατρεία του Ράσφορντ για τεκίλα και Narcos τον οδήγησαν σε νέους μπελάδες (vid)

Κώστας Τόπας 12:29 - 02.02.2024

Ο Μάρκους Ράσφορντ τιμωρήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το 12ωρο ξεφάντωμα του σε πάρτι, καταναλώνοντας άφθονη τεκίλα στο Μπέλφαστ που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την προπόνηση της ομάδας του.

Ο Μάρκους Ράσφορντ έγινε το μεγάλο όνομα στον Τύπο της Αγγλίας, μετά από ένα 12ωρο πάρτι, με άφθονο ποτό τεκίλας που οδήγησε σε πρόστιμο 761.481 ευρώ, που ισοδυναμεί με μισθό δύο εβδομάδων.

«Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται πειθαρχία στο γήπεδο... αλλά και εκτός γηπέδου», είπε ο Τεν Χαχ όταν ρωτήθηκε για τη διαμάχη με τον Ράσφορντ. Στην Αγγλία δημοσίευσαν ότι ο Άγγλος φορ πήγε στο Μπέλφαστ έχοντας «ξεκάθαρη αποστολή να μεθύσει» και ότι το πέτυχε καταναλώνοντας τη διάσημη τεκίλα Patrón. Η «Sun» αποκαλύπτει ότι ο Ράσφορντ άρχισε να αγοράζει σκληρά μεξικάνικα προϊόντα κατά τη διάρκεια του περιορισμού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ παρακολουθούσε τη σειρά Narcos που μεταδόθηκε από το Netflix και στην οποία κυριαρχούσε η τεκίλα Patrón.

«Ξόδεψε χιλιάδες ευρώ παίρνοντας μπουκάλια τεκίλας», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Από την άλλη, η «Daily Mail» αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανησυχεί για την κατάσταση του Μάρκους Ράσφορντ από το 2021 και ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Τεν Χαχ θυμώνει με τον επιθετικό του αυτή τη σεζόν για τα ξενύχτια του (τον επέκρινε επειδή γιόρταζε τα γενέθλιά του λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Οκτώβριο).

Ενώ ο αγγλικός Τύπος συζητά την ανάγκη ή όχι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πουλήσει τον Μάρκους Ράσφορντ, ο Άγγλος διεθνής έχει δεχτεί σκληρή κριτική από τον Τζέιμι Κάραγκερ, θρύλο της Λίβερπουλ που έγινε τηλεοπτικός αναλυτής.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι ήταν ο άγιος που τον έκαναν και νομίζω ότι αυτός ο στενός κύκλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τον Μάρκους· υπήρχε πολύ PR γύρω του», είπε ο Κάραγκερ για τον Ράσφορντ στο «Stick to Football» της Sky Bet.

«Ο Μάρκους Ράσφορντ αντιμετωπιζόταν σαν να ήταν ένας τύπος που παραλίγο να σώσει τον κόσμο, όταν είναι απλώς ένας νεαρός από το Μάντσεστερ, με λίγα κιλά και ταλέντο στο ποδόσφαιρο», σημείωσε.