Θέλει να κάνει «κανονιέρη» τον Ράσφορντ η Άρσεναλ

Μάρκους Ράσφορντ

i

© Gareth Copley/Getty Images

Θέλει να κάνει «κανονιέρη» τον Ράσφορντ η Άρσεναλ

Γιάννης Λιβανός • 13:02 - 01.02.2024

Η Άρσεναλ και ο Μίκελ Αρτέτα ψάχνονται για παίκτη που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης τους και φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Πώς να τονώσει την επιθετική της γραμμή ψάχνει η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» αναζητούν έναν παίκτη που να έχει εμπειρία και ικανότητα να σκοράρει. Κάπως έτσι «ακούγεται» για την ομάδα του Αρτέτα το όνομα του Μάρκους Ράσφορντ

Ο 26 χρονος επιθετικός δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πριν λίγες μέρες τιμωρήθηκε από την αγγλική ομάδα επειδή έχασε μια προπόνηση της ομάδας λέγοντας πως ήταν άρρωστος, ενώ στην πραγματικότητα είχε ταξιδέψει στο Μπέλφαστ για να δει ένα φίλο του, με τον οποίο διασκέδαζαν μέχρι τα χαράματα σε νυχτερινό κέντρο, καταναλώνοντας μάλιστα αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι η Άρσεναλ είχε ενδιαφερθεί για τον Ράσφορντ και το περασμένο καλοκαίρι, ρίχνοντας στο τραπέζι το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης ωστόσο αποφάσισε να ανανεώσει με τη Μάντσεστερ, δίνοντας τα χέρια για νέο συμβόλαιο, με διάρκεια έως το 2028.

Φέτος ο Τεν Χαχ δείχνει να μην τον υπολογίζει σχεδόν καθόλου κι επομένως θα έβλεπε «με καλύτερο μάτι» τη μετακίνηση του παίκτη στην Άρσεναλ, αν βέβαια «οι κανονιέρηδες» καταθέσουν πρόταση.

Ο Ράσφορντ βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερα γκολ, όλα στην Premier League. Ήρθε να προστεθεί δε και το πειθαρχικό παράπτωμα του, που δυσχέρυνε ακόμη περίσσοτερο την σχέση του με τον Τεν Χαχ.

Το μέλλον λοιπόν του παίκτη στη Γιουνάτεντ μόνο σίγουρο δεν είναι, η οποία πλέον θα σκεφτεί καλύτερα οποιαδήποτε πρόταση της γίνει. Υπενθυμίζεται ότι για τον Ράσφορντ είχε ενδιαφερθεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Άγγλος επιθετικός απέρριψε την πρόταση από τους Παριζιάνους.