Βλέπει «ζεστά» την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Βλέπει «ζεστά» την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Πάνος Κορομηλάς • 21:01 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ζοσέ Μουρίνιο βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την είσοδο του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στην ομάδα.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ είναι πλέον το «αφεντικό» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την εξαγορά του 25% των μετοχών της ομάδας.

«Η κοινή μας φιλοδοξία είναι ξεκάθαρη. Να δούμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που ανήκει στην κορυφή του αγγλικού, του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ως ντόπιο αγόρι και υποστηρικτής του συλλόγου, είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να συμφωνήσουμε με το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Βρετανός επιχειρηματίας, «εγκαινιάζοντας» ουσιαστικά τη νέα εποχή στον σύλλογο.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως ικανοποίησε και τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα βλέπει πολύ «ζεστά» την προοπτική να αναλάβει τους κόκκινους διαβόλους. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα μετά την απόλυση του από τη Ρόμα και εξετάζει τις επιλογές του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η συνεργασία με τον Ράτκλιφ είναι μια συνθήκη που «γοητεύει» τον ίδιο και μοιάζει ικανή να οδηγήσει στην επιστροφή του στο Μάντσεστερ. 

Με βάση τα ίδια δημοσιεύματα, φιλοδοξία του Μουρίνιο είναι να επιστρέψει στον σύλλογο. Αισθάνεται πως έχει αφήσει στη μέση τη δουλειά και θέλει να επιστρέψει για να την ολοκληρώσει. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μουρίνιο ήταν προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ιούλιο του 2016 έως και τον Δεκέμβριο του 2018, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του Europa League και του FA Cup. Έκατσε στον πάγκο της σε 144 ματς, με απολογισμό 84 νίκες, 31 ισοπαλίες και 29 ήττες.

Φρένο στη «μονομαχία» Ρονάλντο - Μέσι: Τραυματίστηκε και θα απουσιάσει ο Πορτογάλος επιθετικός
REST OF THE WORLD

18:42 - 31.01.2024

Φρένο στη «μονομαχία» Ρονάλντο - Μέσι: Τραυματίστηκε και θα απουσιάσει ο Πορτογάλος επιθετικός

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίστηκε και αναμένεται να απουσιάσει από το φιλικό της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι, βάζοντας φρένο στην πολυσυζητημένη αναβίωση της μονομαχίας των δύο σταρ.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το «σήριαλ» για το μέλλον του δε θα τελειώσει τόσο εύκολα. Οι φήμες για ενδιαφέρον από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας «οργιάζουν» ενώ στο τραπέζι έχει μπει και η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή μετά την ανακοίνωση του Τσάβι πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.