Φρένο στη «μονομαχία» Ρονάλντο - Μέσι: Τραυματίστηκε και θα απουσιάσει ο Πορτογάλος επιθετικός

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Φρένο στη «μονομαχία» Ρονάλντο - Μέσι: Τραυματίστηκε και θα απουσιάσει ο Πορτογάλος επιθετικός

Πάνος Κορομηλάς 18:42 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 31.01.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίστηκε και αναμένεται να απουσιάσει από το φιλικό της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι, βάζοντας φρένο στην πολυσυζητημένη αναβίωση της μονομαχίας των δύο σταρ.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν χαρίσει απολαυστικές παραστάσεις στο παρελθόν στα γήπεδα της Ισπανίας. Δύο εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ποδοσφαίρου, άφησαν το στίγμα τους στις μονομαχίες της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα στο clasico για πολλά χρόνια. 

Οι μονομαχίες τους αναμφίβολα έχουν λείψει. Ο Αργεντινός σταρ αγωνίζεται πλέον στο MLS και έχει δημιουργήσει την «παροικία» της Μπαρτσελόνα στην Ίντερ Μαϊάμι, μαζί με τους Λουίς Σουάρεζ, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς. Από την άλλη, ο Πορτογάλος επέλεξε την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας, εντάχθηκε στην Αλ Νασρ και γράφει τα «τελευταία κεφάλαια» της καριέρας του εκεί. 

Η ανακοίνωση του φιλικού ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενθουσίασε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη που περίμενε πως και πως την συνάντηση των δύο μεγάλων σταρ. Συγκεκριμένα, η Ίντερ Μαϊάμι είχε ανακοινώσει πως στα πλαίσια του τουρ της στην Σαουδική Αραβία, θα αντιμετώπιζε την Αλ Νασρ την 1η Φεβρουαρίου. 

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά στη Ριάντ, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. 

«Ο Ρονάλντο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ανάρρωσής του. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψει, αλλά από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει» δήλωσε ο προπονητής του, Λουίς Κάστρο

Με αυτή την εξέλιξη, χάνεται η ευκαιρία για την αναβίωση της κόντρας των δύο ποδοσφαιριστών. Ήταν μάλιστα μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που θα έχει ο ποδοσφαιρικός κόσμος για να απολαύσει τη μάχη Μέσι - Ρονάλντο

Και οι δύο βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της καριέρας τους, με τον 38χρονο Πορτογάλο και τον 36χρονο Αργεντινό να βγάζουν τα «τελευταία ένσημα» σε μια πορεία γεμάτη διακρίσεις, που τους καθιέρωσε ως δύο εκ των κορυφαίων του αθλήματος.