Εφτασε στο Ριάντ για την μεγάλη μάχη με τον Κριστιάνο ο Μέσι (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Εφτασε στο Ριάντ για την μεγάλη μάχη με τον Κριστιάνο ο Μέσι (vids)

Κώστας Τόπας 09:27 - 26.01.2024

Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας για την μεγάλη μονομαχία με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του στην Ίντερ Μαϊάμι.

Για άλλη μια φορά Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσωπο με πρόσωπο. Όπως συνέβαινε στο παρελθόν σε εκείνες τις μεγάλες μονομαχίες μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στις οποίες πέταξαν σπίθες. Τώρα αυτή η «μονομαχία» θα γίνει κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες. Στα 36 και στα 38 τους αντίστοιχα, και οι δύο συνεχίζουν να ηγούνται των ομάδων τους, αλλά δεν φοράνε πλέον τις φανέλες των δύο «αιώνιων» στην Ισπανία.

Ο Αργεντινός είναι η ναυαρχίδα της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ ο Πορτογάλος είναι ο μεγάλος αστέρας της Αλ Νασρ στην Σαουδική Αραβία. Και οι δύο θα συναντηθούν ξανά την 1η Φεβρουαρίου. Η ομάδα του «Λίο» προσγειώθηκε στο Ριάντ την Πέμπτη (25/01), όπου σχεδιάζει να παίξει δύο αγώνες. Αυτόν κόντρα στην ομάδα του Πορτογάλου και έναν στις 29 Ιανουαρίου με την Αλ Χιλάλ.

Αυτή η προετοιμασία είναι μέρος της πρώτης διεθνούς περιοδείας στην ιστορία της ομάδας με προπονητή τον Χεράρδο Μαρτίνο. Η περιοδεία ξεκίνησε με μια ισοπαλία 0-0 στο Ελ Σαλβαδόρ και μια ήττα 1-0 από την Ντάλας.

Αφού παίξει στην Αραβία , η Ίντερ Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει μια τοπική ομάδα στο Χονγκ Κονγκ και αργότερα θα αντιμετωπίσει τη Βίσελ Κόμπε στο Τόκιο. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με ένα εντός έδρας φιλικό εναντίον της Νιούελς Ολντ Μπόις. Πρεμιέρα στο MLS η ομάδα του Μέσι θα πραγματοποιήσει στις 21 Φεβρουαρίου κόντρα στη Ρεάλ Σολτ Λέικ .