Η Αργεντινή καθησυχάζεται: Ο Λιονέλ Σκαλόνι επιβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της «Αλμπισελέστε» (vid)

Λιονέλ Σκαλόνι

i

PrtScr

Η Αργεντινή καθησυχάζεται: Ο Λιονέλ Σκαλόνι επιβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της «Αλμπισελέστε» (vid)

Κώστας Τόπας 08:29 - 26.01.2024

Ο προπονητής της «Αλμπισελέστε», Λιονέλ Σκαλόνι επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να ηγείται της Αργεντινής. Τι είπε για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι.

Ευχάριστα νέα για την Αργεντινή και όλους τους φιλάθλους της «Αλμπισελέστε». Ο Λιονέλ Σκαλόνι επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ηγείται της διεθνούς ομάδας, λίγους μήνες αφότου άφησε μερικές αινιγματικές φράσεις που έβαλαν σε κίνδυνο το μέλλον του στο κεφάλι του παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Πάντα έλεγα την αλήθεια, υπήρχαν στιγμές να σκεφτώ και να ξέρω τι να κάνω. Αυτό δεν ήταν ούτε αποχαιρετισμός, ούτε τίποτα. Σκεφτόμουν πώς να συνεχίσω στην εθνική ομάδα, την ώρα που έδινα χώρο και στους νέους. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Ήταν μια στιγμή προβληματισμού», σχολίασε ο Αργεντινός προπονητής σε συνέντευξή του στο «Sky Italia».

«Ο Μέσι θα συνεχίσει μέχρι ο ίδιος να πει το αντίθετο»

Σε σχέση με το μέλλον του στην εθνική ομάδα, ο Σκαλόνι ρωτήθηκε για το μέλλον του Μέσι και τα επόμενα χρόνια του ως αρχηγός της Αργεντινής. Ο προπονητής της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας ήταν ξεκάθαρος: «Ο Λέο θα συνεχίσει μέχρι να πει το αντίθετο. Δεν θα είμαι αυτός που θα πει ότι δεν θα έρθει ξανά. 

Νομίζω ότι συνεχίζει, ειδικά επειδή είναι χαρούμενος στον αγωνιστικό χώρο. Είναι χαρούμενος εκεί. Είναι πραγματικά αυτός που παίζει με την μπάλα. Πάντα λέμε ότι πρέπει να συνεχίσει μέχρι να μην τα καταφέρει, γιατί τότε είναι δύσκολο, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για αυτόν».

Πριν από λίγους μήνες, αφού κέρδισε τη Βραζιλία στο Μαρακανά για πρώτη φορά στα Προκριματικά με σκορ 1-0, ο Σκαλόνι είχε θέσει αμφιβολίες για τη συνέχειά του. «Τώρα είναι ώρα να σταματήσω τη μπάλα και να αρχίσω να σκέφτομαι. Έχω πολλά να σκεφτώ αυτή τη φορά. Αυτοί οι παίκτες μας έχουν δώσει πολλά και πρέπει να σκεφτώ. Δεν είναι αντίο. Πρέπει να σκεφτώ γιατί ο πήχης είναι πολύ ψηλά», εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου που ανησύχησε τους οπαδούς.