Ο Μέσι σταμάτησε την κυκλοφορία στον δρόμο κι έδωσε χαρά σε έναν θαυμαστή του (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Ο Μέσι σταμάτησε την κυκλοφορία στον δρόμο κι έδωσε χαρά σε έναν θαυμαστή του (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:53 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 25.01.2024

Ένας θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι ζήτησε την υπογραφή του πάνω σε μία φανέλα της Αργεντινής και ο «Pulga» δεν του χάλασε... χατίρι.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε χαρούμενο έναν θαυμαστή του! 

Όπως διαπιστώνεται και στο παρακάτω βίντεο, ένας πιστός fan του Αργεντίνου σούπερ σταρ είχε την τύχη να τον συναντήσει στους δρόμους του Μαϊάμι κι όπως αναμενόταν σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν έχασε την ευκαιρία να του ζητήσει μία υπογραφή στη φανέλα. 

Ο «Pulga» δεν του χάλασε το χατίρι, με τον θαυμαστή να του πετάει από το παράθυρο του αμαξιού του μία φανέλα της Εθνικής Αργεντινής κι εκείνος να την υπογράφει, σταματώντας μάλιστα για λίγα δευτερόλεπτα την κυκλοφορία στον δρόμο.

Ο Μέσι πλήρωσε 920 ευρώ για μια μπριζόλα για να την μοιραστεί με τη γυναίκα του

Ο Λιονέλ Μέσι απολαμβάνει τη ζωή στο Μαϊάμι και το Σαββατοκύριακο βγήκε για φαγητό με φίλους και με γνωστή ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο Αργεντινός αστέρας από την Ίντερ Μαϊάμι πήγε στο πολυτελές «Papi Steak» με τη σύζυγό του, Αντονέλα Ρακούζο και τους φίλους του Λουίς Σουάρες και Ζόρντι Άλμπα. Στην παρέα συμμετείχε και η Κολομβιανή ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα, 51 ετών, η οποία μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία στα social media.

Η έξοδος του Λιονέλ Μέσι και των φίλων του στο Μαϊάμι είχε μεγάλη δημοσιότητα. Στην Αργεντινή, αναφέρθηκε κάθε λεπτομέρεια του εστιατορίου. Η ιστοσελίδα TMZ αποκαλύπτει ότι οι καλεσμένοι δεν γλίτωσαν καθόλου έξοδα και ότι ο Μέσι πλήρωσε χίλια δολάρια (γύρω στα 920 ευρώ) για μια μπριζόλα, την οποία μοιράστηκε με την Αντονέλα.

Ο Αργεντινός σταρ έχει πλέον την παρέα φίλων στην Ίντερ Μαϊάμι που έγραψαν ιστορία μαζί του στην Μπαρτσελόνα. Μετά τον Ζόρντι Άλμπα και τον Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Λουίς Σουάρες υπέγραψε κι αυτός με τη σειρά του στον σύλλογο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.