Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Δεν μπορώ να σας απογοητεύσω» (vid)

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Δεν μπορώ να σας απογοητεύσω» (vid)

Κώστας Τόπας 12:08 - 19.01.2024

Το «Παγκόσμιο Κύπελλο του Μέσι: Η άνοδος ενός θρύλου», βρίσκεται προ των πυλών, με τον Αργεντινό αστέρα της «Αλμπισελέστε» να δίνει μία μικρή γεύση στους θαυμαστές του.

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε ένα ακόμα teaser για το επερχόμενα ντοκιμαντέρ στον δρόμο της Αργεντινής προς τη δόξα στο Κατάρ, το «Παγκόσμιο Κύπελλο του Μέσι: Η άνοδος ενός θρύλου».

Το ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων οδηγεί τους ποδοσφαιρόφιλους στα παρασκήνια των πέντε εμφανίσεων του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τροπαίου. Οι θαυμαστές του «Pulga» πήραν μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη σειρά τον περασμένο μήνα, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ που έδειχνε πλάνα από τα νεανικά χρόνια του Μέσι καθώς και συνεντεύξεις με τον ίδιο τον Αργεντινό αστέρα και το εικονίδιο του ποδοσφαίρου, Γκάρι Λίνεκερ.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει συνεντεύξεις και με τους συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι, στην Αργεντινή.

Ο μέσος της Τσέλσι, Έντσο Φερνάντες, ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες και ο μέσος της Ατλέτικο, Ροντρίγκο Ντε Πολ, συμμετέχουν στο βίντεο - teaser διάρκειας 90 δευτερολέπτων. Ο τελευταίος μάλιστα αποκάλυψε τι είπε ο αρχηγός της Αργεντινής στους παίκτες της «Αλμπισελέστε» λίγο πριν το τελικό με τη Γαλλία.

«Δεν μπορώ να σας απογοητεύσω», ήταν η ατάκα του. Σε άλλο σημείο του teaser, ο Μέσι λέει: «Είμαι έτοιμος - με μεγάλη επιθυμία, πολύ ενθουσιασμένος. Το να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ήταν το ονειρεμένο τέλος για εμένα».

Το ντοκιμαντέρ θα χαράξει τη διαδρομή του «Λίο» από το διεθνές ντεμπούτο του στο Κατάρ, μέσω πολλών αποτυχιών στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ακόμη και πρόωρης αποχώρησης. Υπόσχεται επίσης «τις πιο προσωπικές συνεντεύξεις μέχρι σήμερα με τον Μέσι, παράλληλα με συνομιλίες με συμπαίκτες, προπονητές, ανταγωνιστές, πιστούς οπαδούς και σχολιαστές».