«Τρέλα» για τον Μέσι και στο Ελ Σαλβαδόρ (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

«Τρέλα» για τον Μέσι και στο Ελ Σαλβαδόρ (vids)

Κώστας Τόπας 11:28 - 19.01.2024

Χιλιάδες οπαδοί του Ελ Σαλβαδόρ περίμεναν για ώρες την άφιξη του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι στη χώρα του, για τον υποδεχθούν με πυροτεχνήματα και συνθήματα.

Εκατοντάδες Σαλβαδόροι περίμεναν από το βράδυ της Πέμπτης έως τα ξημερώματα της Παρασκευής την άφιξη του Λιονέλ Μέσι σε ξενοδοχείο κοντά στην πρωτεύουσα, όπου διαμένουν μαζί με τους άλλους συμπαίκτες του στην Ίντερ Μαϊάμι.

Η Ίντερ Μαϊάμι, όπου εκεί παίζουν επίσης οι Σέρχιο Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα, και ο Λουίς Σουάρες, θα πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα το βράδυ της Παρασκευής με την ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ, που χαρακτηρίστηκε από τους ποδοσφαιρόφιλους και τον τοπικό αθλητικό τύπο ως ιστορικό γεγονός.

Άνδρες και γυναίκες, νέοι, ηλικιωμένοι και παιδιά με τη συνοδεία των γονιών τους φόρεσαν τις φανέλες της Ίντερ Μαϊάμι, της Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα, με το όνομα του Μέσι και τον αριθμό «10». Για να συντομεύσουν την αναμονή, οι ακόλουθοι του Αργεντινού και οι φίλοι του ποδοσφαίρου φώναζαν το όνομα του 36χρονου από το Ροζάριο και χόρεψαν με το αργεντίνικο τραγούδι Muchachos.

Ούτε καν οι αστυνομικές Αρχές δεν εμπόδισαν τους οπαδούς του Αργεντινού σταρ να τρέξουν για να συναντήσουν τα λεωφορεία όπου μεταφέρονταν οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι. Στη συνέχεια, οι Σαλβαδόροι στάθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και επανέλαβαν το όνομα του Μέσι με μία φωνή. 

Η ομάδα του Σαλβαδόρ ελπίζει να νικήσει την Ίντερ Μαϊάμι κατά τη διάρκεια του φιλικού που είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00 ώρα Ελλάδας) στο στάδιο Cuscatlán. Αυτός ο αγώνας αντιπροσωπεύει την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας του Σαλβαδόρ για τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Οπαδός του ποδοσφαίρου έχει μία συλλογή συνολικής αξίας 100.000 λιρών, συμπεριλαμβανομένης της φανέλας του Λιονέλ Μέσι
PREMIER LEAGUE

17:39 - 18.01.2024

Οπαδός του ποδοσφαίρου έχει μία συλλογή συνολικής αξίας 100.000 λιρών, συμπεριλαμβανομένης της φανέλας του Λιονέλ Μέσι

Ένας οπαδός της Γουέστ Χαμ, Μάρτιν Χομπς, έχει μία τρομερή ποδοσφαιρική συλλογή συνολικής αξίας 100.000 λιρών που συμπεριλαμβάνει υπογεγραμμένες φανέλες και όχι μόνο και έχει καταφέρει να το κάνει επάγγελμα.

Από την πλευρά της, η Ίντερ Μαϊάμι ξεκινά την πρώτη διεθνή περιοδεία στην ιστορία της με αυτόν τον αγώνα που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του Ουρουγουανού επιθετικού Σουάρες, του τελευταίου αστεριού του συλλόγου για τη νέα σεζόν.