Πιθανό να γίνει συμπαίκτης Λιονέλ Μέσι ο Φρέιρε - Σενάριο για Ίντερ Μαϊάμι!

Πιθανό να γίνει συμπαίκτης Λιονέλ Μέσι ο Φρέιρε - Σενάριο για Ίντερ Μαϊάμι!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:29 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 17.01.2024

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει στη λίστα της τον Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Ο Νικολάς Φρέιρε αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό κι αναζητεί ήδη την επόμενη ομάδα του.

Ο 29χρονος (18/2/94) Αργεντινός στόπερ, μάλιστα, φέρεται να είναι στη λίστα της Ίντερ Μαϊάμι, της ομάδας του Λιονέλ Μέσι!

Ο Φρέιρε ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στους Πειραιώτες με τη μορφή δανεισμού από την Πούμας. Ο Αργεντινός στόπερ, όμως, δεν κατάφερε να δώσει πολλά στην ομάδα και να μπει στο κλίμα των «ερυθρόλευκων» και ιδιαίτερα μετά την αλλαγή προπονητή τα πράγματα για τον ίδιο έγιναν αρκετά δύσκολα, από τη στιγμή που είχε λείψει και για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού.

Ο Φρέιρε, μάλιστα, δεν πρόλαβε να κάνει διψήφιο αριθμό συμμετοχών. Έπαιξε σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και πέντε ευρωπαϊκά. Τελευταία του συμμετοχή, ήταν την 1η Οκτωβρίου 2023 στα Γιάννινα. Εκεί όπου τραυματίστηκε, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και από τότε… τέλος.

Έπαθε δύο υποτροπές στον τραυματισμό του και έτσι, άδειαζε η κλεψύδρα για τα καλά. Ο Φρέιρε ήταν επιλογή του Αντόνιο Κορδόν και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ το καλοκαίρι του 2023, μαζί με τον Πορόζο. Αυτούς τους δύο υπολόγιζαν για βασικούς, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Ατζέντης του Ολεξάντρ Πικαλιόνοκ: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:03 - 17.01.2024

Ατζέντης του Ολεξάντρ Πικαλιόνοκ: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη»

Ο ατζέντης του 26χρονου Ουκρανού μέσου της Ντνίπρο, Ολεξάντρ Πικαλιόνοκ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, λοιπόν, η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι διαπραγματεύεται με τον αριστεροπόδαρο στόπερ Νικολάς Φρέιρε κι αν μείνει ελεύθερος από την Πούμας θα μπορέσει να ενταχθεί στην ομάδα του MLS και να γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του σούπερ σταρ.

Δείτε το δημοσίευμα: