Ο Καρβάλιο βάζει… δύσκολα στον Καρβαλιάλ

Καρβάλιο

i

©Intime

Ο Καρβάλιο βάζει… δύσκολα στον Καρβαλιάλ

Η εικόνα του Πορτογάλου βάζει σε σκέψεις τον προπονητή του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι...

Δύο σερί ενενηντάλεπτα έχει παίξει ο Ζοάο Καρβάλιο, κάτι το οποίο είχε να κάνει καιρό στην καριέρα του, όμως ο Κάρλος Καρβαλιάλ εμπιστεύεται τον συμπατριώτη του και περιμένει απ' αυτόν πολλά μέσα στο γήπεδο. Από την πλευρά του ο Καρβάλιο τόσο στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όσο και με την Κηφισιά στην Καισαριανή τα πήγε καλά. Έβγαλε ενέργεια.

Ήταν από τους σταθερούς παίκτες της ομάδας του Πειραιά και μάλιστα με την Κηφισιά είχε και μία ασίστ, στο γκολ του Μασούρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το γεγονός πως και στα δύο αυτά παιχνίδια ο Καρβάλιο είχε καλή απόδοση, έχει βάλει τον Κάρλος Καρβαλιάλ σε σκέψεις ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για τους «16» του Κυπέλλου.

Το σκέφτεται σοβαρά ο τεχνικός του Ολυμπιακού να δώσει φανέλα βασικού στον συμπατριώτη του και αυτό να είναι το τρίτο σερί ματς του Καρβάλιο στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Ως αντί Καμαρά

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στη δράση. Οπότε όλα δείχνουν ότι θα είναι και στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Άρα ο Καρβαλιάλ σκέφτεται τον Καρβάλιο για βασικό ως αντί Καμαρά. Να αγωνιστεί δηλαδή στη θέση που είχε και με την Κηφισιά στην Καισαριανή, να παίξει ως «8άρι» στο γήπεδο. Μία θέση την οποία έχει δείξει πως την κατέχει ο Καρβάλιο.

Βέβαια ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του αποψινού αγώνα Κυπέλλου και ιδιαίτερα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν αναλογιστεί κανείς πως στις υπόλοιπες θέσεις λίγο-πολύ τα κουκιά είναι μετρημένα. Ιδιαίτερα στην άμυνα μετά και από την αποβολή του Ρέτσου στην Καισαριανή...