Καμία επαφή (για την ώρα) Ολυμπιακού και Μανωλά

Καμία επαφή (για την ώρα) Ολυμπιακού και Μανωλά

Διονύσης Βερβελές 23:19 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 16.01.2024

Ο έμπειρος στόπερ έμεινε ελεύθερος, η φημολογία που προκύπτει και τα δεδομένα…

Υπάρχει μια έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τον Κώστα Μανωλά και τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας στόπερ, έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σάρζα και πλέον μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. 

Ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη το διαζύγιό του με την Αλ Σάρζα, στα 32 προς 33 του πλέον, είναι έτοιμος για μια ακόμη νέα σελίδα. Από που προκύπτει η… σχέση με Ολυμπιακό για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο; Υπάρχει πάντα μια εξαιρετική σχέση και του ίδιου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και άλλα στελέχη των Πειραιωτών. 

Μπορεί στην επιστροφή του να έφυγε… ξαφνικά, αλλά η καλή σχέση και πάλι δεν αλλοιώθηκε. Κάθε άλλο. Ο Μανωλάς, δεδομένα δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό

Όπως και οι οικονομικοί όροι αυτή τη φορά μπορεί να είναι διαφορετικοί. Ο Μανωλάς θέλει σαν… τρελός μια νέα ευκαιρία στον Ολυμπιακό, αλλά για την ώρα, οι πληροφορίες μας λένε πως δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ παίκτη και ομάδας. Τώρα, αν μπορεί να προκύψει κάτι τις επόμενες ημέρες, είναι μια άλλη ιστορία. 

Στην παρούσα φάση, δεν μοιάζει να είναι και το πιο πιθανό σενάριο πάντως. Ποτέ, όμως, σε μία μεταγραφική περίοδο, δεν μπορείς να αποκλείσεις το οτιδήποτε. Γιατί και όταν και επέστρεψε από τη Νάπολι, πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν ανέφικτη αυτή τη μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός με τα ως τώρα δεδομένα, κινείται για δύο στόπερ. 

Οι Πορτογάλοι φέρνουν μια ανάσα τον Κάρμο, οι Αργεντίνοι πολύ κοντά τον Ερνάντες. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν ακόμη και τις επόμενες ώρες, καθώς ο χρόνος πλέον κυλά αντίστροφα για τη μεταγραφική περίοδο, έχοντας περάσει τα μισά του μήνα. Κρατάμε ότι ο Μανωλάς θα ήθελε να επιστρέψει, ναι, αλλά θα έχει κι άλλες προτάσεις. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Έλληνα στόπερ, που δεν έχει λόγο να βιάζεται πάντως…