Ελεύθερος ο Μανωλάς από την Αλ Σαρζά

Κώστας Μανωλάς

i

©SS Twitter

Ελεύθερος ο Μανωλάς από την Αλ Σαρζά

Πάνος Κορομηλάς 21:01 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:43 - 17.01.2024

Ο Κώστας Μανωλάς έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Σαρζά και είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Μανωλάς από την Αλ Σαρζά μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός συμφώνησε στην πρόωρη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του είχε ορίζοντα ολοκλήρωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί σε 14 αγώνες με τα χρώματα της Αλ Σαρζά, όμως το τελευταίο διάστημα δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή του, Κοσμίν Ολαριού. Έτσι οι δύο πλευρές τα βρήκαν ώστε να αφεθεί ο παίκτης ελεύθερος από τώρα και να ψάξει για την επόμενη ομάδα του. 

Υπενθυμίζεται, πως ο Κώστας Μανωλάς πήγε στην Αλ Σαρζά τον Σεπτέμβριο του 2022, αμέσως μετά τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Συνολικά, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας σε 41 ματς, σημειώνοντας και δύο ασίστ. Μάλιστα, έφτασε και στην κατάκτηση του Super Cup των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τη σεζόν 2022 - 2023.  

Πλέον, είναι ελεύθερος να αναζητήσει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, με τις σχετικές εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση της Αλ Σάρζα:

«Ο σύλλογος συμφώνησε με τον Κώστα Μανωλά, ώστε να τερματιστεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή κοινή συναινέσει. Του ευχόμαστε καλή τύχη και κάθε επιτυχία από εδώ στη συνέχεια».