Ανανεώνει ο Ντε λα Φουέντε με την Ισπανία

Λουίς ντε λα Φουέντε

i

© PrtScr

Ανανεώνει ο Ντε λα Φουέντε με την Ισπανία

Πάνος Κορομηλάς 20:22 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 16.01.2024

Κοντά σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας του με την εθνική ομάδα της Ισπανίας έως το 2026, βρίσκεται ο Λουίς Ντε λα Φουέντε.

Το τρέχον συμβόλαιο του Λουίς Ντε λα Φουέντε στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τουλάχιστον έως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο Ισπανός τεχνικός, θα ηγηθεί της προσπάθειας των «φούριας ρόχας» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το ερχόμενο καλοκαίρι, με στόχο την επιστροφή της Ισπανίας στις επιτυχίες. 

Η ισπανική ομοσπονδία είναι ικανοποιημένη από το έργο του ως τώρα και θέλει να τον κρατήσει σε αυτή τη θέση για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα. Ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, όμως όπως υποστήριξε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ισπανικής ομοσπονδίας, Άλμπερτ Λούκε, η συμφωνία είναι θέμα χρόνου:

«Λοιπόν, ακόμα περιμένουμε τις υπογραφές. Πρέπει να διευθετήσουμε μερικά μικρά πράγματα που απομένουν να γίνουν, αλλά ο προπονητής και η ομοσπονδία συμφωνούν ότι θα συνεχίσουν» δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά του. Ήμασταν πρωταθλητές του Nations League, ήμασταν στην κορυφή του ομίλου (στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Η αρμονία εντός της Εθνικής ομάδας είναι φανταστική, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε με την δουλειά που ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο».

Από την πλευρά του, ο Ντε λα Φουέντε τόνισε πως είναι χαρούμενος σε αυτό το πόστο: 

«Πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Όταν δύο μέρη καταλάβουν το ένα το άλλο... και η ομοσπονδία και εγώ συμφωνούμε. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Μέχρι τώρα, ο Ισπανός τεχνικός έχει κάτσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας σε 10 αγώνες, με απολογισμό εννέα νίκες και μια ήττα.