Ο Σκολάρι θυμήθηκε την «ανακάλυψη» του Κριστιάνο: «Φελίπε, υπάρχει ένα άλογο εκεί»»

Φελίπε Σκολάρι & Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Intime

Ο Σκολάρι θυμήθηκε την «ανακάλυψη» του Κριστιάνο: «Φελίπε, υπάρχει ένα άλογο εκεί»»

Κώστας Τόπας 13:48 - 15.01.2024

Ο νυν προπονητής της Ατλέτικο Μινέιρο, Λουίς Φελίπε Σκολάρι θυμήθηκε την εποχή που ανακάλυψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι καθοδήγησε την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μεταξύ 2003 και 2008, ήταν δευτεραθλητής Ευρώπης και κατετάγη τέταρτος σε Παγκόσμιο Κύπελλο, εκτός από το ότι «ανακάλυψε» πολλούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος τεχνικός μίλησε για την περίοδο που ηγήθηκε της εθνικής Πορτογαλίας σε συνέντευξή του στην «Globo» και θυμήθηκε την «ανακάλυψη» του τότε νεαρού Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα κατέληγε να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

«Ο Μουρτόσα πήγε να δει, για κάποιο λόγο, ένα παιχνίδι νέων της Σπόρτινγκ. Και επέστρεψε με το στόμα ανοιχτό: "Φελίπε, υπάρχει ένα άλογο εκεί, ένας παίκτης που είναι θεαματικός, ποιος είναι αυτός, ποιος είναι αυτός..." Ρώτησα λοιπόν "ποιος είναι, Μουρτόσα;" Και μου απάντησε: " Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Εντάξει είναι 17 ετών αλλά δεν πειράζει, είναι 17 ετών..."». θυμήθηκε ο πρώην προπονητής.

Ο Σκολάρι συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου, έχοντας ωστόσο ζήσει και δύσκολες στιγμές, όπως όταν έπρεπε να μεταδώσει την είδηση ​​στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο λόγος που ο Βινίσιους πανηγύρισε με το «Siu» του Κριστιάνο (vid)
LA LIGA

13:20 - 15.01.2024

Ο λόγος που ο Βινίσιους πανηγύρισε με το «Siu» του Κριστιάνο (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, Βινίσιους ξεσήκωσε τα πλήθη στη Σαουδική Αραβία με τον γνωστό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ήμασταν στη Ρωσία, συγκεντρωθήκαμε σε έναν αγώνα πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Έκλαψε πολύ και πρέπει να έκλαψα κι εγώ. Μιλήσαμε πολύ και του είπα: "Πάρε τα πράγματά σου και φύγε στην κηδεία του πατέρα σου". Κι εκείνος απάντησε: "Ο πατέρας μου πέθανε, δεν πρόκειται να κάνω τίποτα εκεί. Θα μείνω και θα παίξω!" Του είπα όχι, αλλά καταλήξαμε να συμφωνήσουμε ότι θα έφευγε μόλις τελειώσει το παιχνίδι. Τελικά έπαιξε και πολύ καλά».