Ο λόγος που ο Βινίσιους πανηγύρισε με το «Siu» του Κριστιάνο (vid)

Βινίσιους

i

PrtScr

Ο λόγος που ο Βινίσιους πανηγύρισε με το «Siu» του Κριστιάνο (vid)

Κώστας Τόπας 13:20 - 15.01.2024

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, Βινίσιους ξεσήκωσε τα πλήθη στη Σαουδική Αραβία με τον γνωστό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα (4-1) στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε τρία γκολ προκάλεσε την αποβολή του Ρόναλντ Αραούχο και στο τέλος πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου του αγώνα.

Ο 23χρονος πέτυχε χατ τρικ του σε 39 λεπτά και πανηγύρισε κάθε γκολ με διαφορετικό τρόπο. Το πρώτο, με ξεκάθαρο μήνυμα το οποίο προοριζόταν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του Ριάντ. Ο Βινίσιους πανηγύρισε το γκολ του μιμούμενος τον Πορτογάλο στον διάσημο, πλέον, πανηγυρισμό του.

«Ο πανηγυρισμός είναι για τον Κριστιάνο, ο οποίος είναι το είδωλό μου και τώρα παίζει εδώ», είπε ο Βινίσιους, προσθέτοντας ότι «ο λαός της Αραβίας τρέφει μεγάλη αγάπη για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Όσο για το παιχνίδι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ομάδα και αυτό που έχουμε κάνει. Το να παίζεις με την Μπαρτσελόνα δεν είναι εύκολο και η νίκη με 4-1 είναι πολύ δύσκολη. Παίξαμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι, παλέψαμε να μην δεχθούμε αυτό το γκολ από τον Λεβαντόφσκι», είπε.

Αχόρταγος ο Πέρεθ, ζητούσε κι άλλα γκολ από τον Βινίσιους: «Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά»
LA LIGA

09:03 - 15.01.2024

Αχόρταγος ο Πέρεθ, ζητούσε κι άλλα γκολ από τον Βινίσιους: «Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά»

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ αστειευόμενος δήλωσε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα τρία γκολ που πέτυχε ο Βινίσιους στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ο Βινίσιους έχει αναρρώσει πλήρως από τον τελευταίο τραυματισμό του και το έδειξε απέναντι στην Μπαρτσελόνα στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε επίσης το πρώτο χατ-τρικ σε αγώνα Super Cup με το τρέχον σύστημα τελικής φάσης με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.