Η ιστορία επαναλήφθηκε και στο τελικό: Ο Κρόος αποδοκιμαζόταν κάθε φορά που άγγιζε την μπάλα (vid)

Τόνι Κρόος

i

PrtScr

Η ιστορία επαναλήφθηκε και στο τελικό: Ο Κρόος αποδοκιμαζόταν κάθε φορά που άγγιζε την μπάλα (vid)

Κώστας Τόπας 08:56 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 15.01.2024

Οπως πριν από μερικές ημέρες στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, έτσι και τώρα στον τελικό του Σούπερ Καπ, ο Τόνι Κρόος δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από τους Σαουδάραβες οπαδούς.

Για άλλη μια φορά ο Τόνι Κρόος βρίσκεται στο επίκεντρο μιας καταιγίδας που εμπλέκει τους οπαδούς της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι συνέχισαν να τον αποδοκιμάζουν κάθε φορά που άγγιζε την μπάλα στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, τον οποίο η Ρεάλ κέρδισε με 4-1 την Μπαρτσελόνα.

Ο Γερμανός μέσος ήταν έντονος στην κριτική του για τους παίκτες που μετακόμισαν στη Σαουδική Pro League το καλοκαίρι, χαρακτηρίζοντάς το ως «ντροπιαστικό» και οι οπαδοί στη Σαουδική πολιτεία δεν έχουν ξεχάσει τα λόγια του.

Το ζέσταμα ήταν το προοίμιο του τι θα έπρεπε να αντέξει ο Τόνι Κρόος σε όλο τον αγώνα με τους Καταλανούς. Καθώς οι Μαδριλένοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Al Awwal Park για ζέσταμα, ο συνδυασμός χειροκροτημάτων και αποδοκιμασιών ήταν περισσότερο από εμφανής. 

Ο Λεβαντόφσκι προσπάθησε με trash talk να αποσυντονίσει τον Βινίσιους: «Πώς εκτελείς το πέναλτι;» (vid)
LA LIGA

08:47 - 15.01.2024

Ο Λεβαντόφσκι προσπάθησε με trash talk να αποσυντονίσει τον Βινίσιους: «Πώς εκτελείς το πέναλτι;» (vid)

«Εσύ το εκτελείς;» «Πώς;» «Ε, τότε εκτέλεσε», ήταν μερικά από τα πράγματα που είπε ο Λεβαντόφσκι στον Βινίσιους πριν εκτελέσει το πέναλτι για να προσπαθήσει να αποκεντρώσει τον Βραζιλιάνο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να χαλάσει η ατμόσφαιρα του τελικού του Σούπερ Καπ. Το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, που ξεκίνησε με τον Κρόος να ψάχνει μια μακρινή πάσα, προκάλεσε τις πρώτες αποδοκιμασίες μιας βραδιάς που έμελλε να είναι μεγάλη για τον Γερμανό. Ένας παίκτης που δεν τον επηρεάζει η πίεση, όπως φάνηκε στο ντέρμπι της Μαδρίτης, λίγες μέρες νωρίτερα.