Η Ρεάλ με σούπερ Βινίσιους διέλυσε με τεσσάρα την Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το Sucer Cup Ισπανίας
i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images

Η Ρεάλ με σούπερ Βινίσιους διέλυσε με τεσσάρα την Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το Sucer Cup Ισπανίας

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:57 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:13 - 14.01.2024

Με χατ -τρικ του Βινίσιους, η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 4-1 την Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το Sucer Cup Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε το Super Cup Ισπανίας. 

Με τον Βινίσιους να κάνει χατ -τρικ μέσα σε λιγότερα από σαράντα λεπτά, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι λύγισε την Μπαρτσελόνα στην Σαουδική Αραβία (4-1) και κατέκτησε με πανηγυρικό τρόπο το 14ο Super Cup Ισπανίας της ιστορίας της. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Βινίσιους πήρε τη πάσα του Τζουντ Μπέλιγχαμ και με κοντινό σουτ νίκησε τον Ινιάκι Πένια. 

Τρία λεπτά μετά οι «μερένγκες» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Βινίσιους ξανά. Ο Ροντρίγκο έστρωσε στον Βραζιλιάνο διεθνή και εκείνος με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0 για τη Ρεάλ

Η ομάδα του Τσάβι έβγαλε αντίδραση και μείωσε στο 33ο λεπτό με τον μακρινό σουτ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ έξι λεπτά μετά ο Βινίσιους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-1 για τη «βασίλισσα». 

Στην επανάληψη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδωσε τον δίχτυ το σκορ με τον Ροντρίγκο στο 64ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι στο 71ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ρόναλντ Αραούχο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάπως έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το 14ο Super Cup Ισπανίας της ιστορίας της, όσα έχει και η Μπαρτσελόνα