Κοντά σε μεγάλη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με την Puma
i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images

Κοντά σε μεγάλη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με την Puma

Δημήτρης Χούπης 13:13 - 14.01.2024

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι θα σταματήσει την πολυετή συνεργασία της με τη Nike και στα σκαριά είναι μία τεράστια συμφωνία με την Puma.

Η Μπαρτσελόνα όπως όλα δείχνουν ότι είναι σε μία τεράστια αλλαγή όσον αφορά την εταιρεία που θα την ντύνει για τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sport, η ομάδα της Βαρκελώνης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Puma, προκειμένου να γίνει η εταιρεία ένδυσης από τη σεζόν 2025-26 και για τα επόμενα χρόνια.

Για αρκετά χρόνια η Nike ήταν εκείνη που την έντυνε, με το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται το 2028. Το ποσό μάλιστα που παίρνει η Μπαρτσελόνα είναι περίπου 105 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ που συνδέονται με πιθανά μπόνους. Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία τους ανέρχεται από 1998!

Η σχέση των δύο πλευρών παρόλα αυτά έχει περάσει από αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια η λύση της συνεργασίας τους είναι κοντά. Η ενδεχόμενη συμφωνία με την Puma μάλιστα μπορεί να φέρει μεγάλη οικονομική ανάσα στην ομάδα της Βαρκελώνης η οποία θέλει να βρει και πάλι τον δρόμο της και να προσπεράσει τις δυσκολίες που έχει τα τελευταία χρόνια. 

Η Puma λοιπόν είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 200 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι τα 300 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.