Νεϊμάρ: «Εγώ και ο Μέσι περάσαμε μία κόλαση στο Παρίσι - Μας έλειψε η Μπαρτσελόνα»

Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Νεϊμάρ: «Εγώ και ο Μέσι περάσαμε μία κόλαση στο Παρίσι - Μας έλειψε η Μπαρτσελόνα»

Ο Νεϊμάρ κλήθηκε να μιλήσει για τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν κι έριξε ατάκες που θα συζητηθούν.

Η θητεία του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκε με τον πιο άδοξο τρόπο. Η συνύπαρξη του Βραζιλιάνου με τον Μέσι δεν εκτυλίχθηκε όπως θα περίμεναν αρχικά οι ίδιοι, με τον σύλλογο να μετράει δύο σερί αποκλεισμούς στους «16» του Champions League από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. 

Μάλιστα, στις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της σεζόν οι δύο σούπερ σταρ βρέθηκαν στο επίκεντρο σκληρής κριτικής από τους οπαδούς, με τα... γιουχαρίσματα να πέφτουν «βροχή». Ενδεικτική, δε, η πρόσφατη δήλωση του Νεϊμάρ που ανέφερε πως: «Ο Μέσι κι εγώ περάσαμε από την κόλαση στο Παρίσι. Μας έλειψε η Μπαρτσελόνα».

«Κεραυνοί» Αλ Κελαϊφί για Μέσι: «Δεν μου άρεσε που άσκησε κριτική στην Παρί όταν έφυγε, δεν έδειξε σεβασμό»

Μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν για την Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι προχώρησε σε πολλές δηλώσεις για την ταλαιπωρία του κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε συνέντευξή του στο «RMC» κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχει πει ο «Pulga» και αποδοκίμασε τα λόγια του Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Σαουδάραβες πίκαραν την Ρεάλ φωνάζοντας το όνομα του Μέσι - Η αντίδραση του Κριστιάνο (vid)
LA LIGA

15:34 - 12.01.2024

Σαουδάραβες πίκαραν την Ρεάλ φωνάζοντας το όνομα του Μέσι - Η αντίδραση του Κριστιάνο (vid)

Σαουδάραβες οπαδοί πίκαραν την ομάδα της Ρεάλ στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Κάτι που δεν άρεσε και ιδιαίτερα στον Κριστιάνο Ρονάλντο...

«Τον σέβομαι πολύ, αλλά όταν κάποιος μιλάει άσχημα για την Παρί, αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι σεβασμός. Δεν είναι κακό παιδί, αλλά δεν μου αρέσει αυτά που είπε. Θέλω οποιονδήποτε παίκτη να μιλάει όταν είναι εκεί. Στην ομάδα. Όχι όταν έχει φύγει. Δεν είναι αυτό το στυλ μας», ανέφερε ο ηγέτης του Κατάρ.