Ο Μπέκαμ συνάντησε τον Εμπαπέ στην προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Εμπαπέ - Μπέκαμ

i

© PrtScr

Ο Μπέκαμ συνάντησε τον Εμπαπέ στην προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:11 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 12.01.2024

Συνάντηση... αστέρων στο προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο Παρίσι την Πέμπτη (11/1) διεξήχθη ο αγώνας των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Μπρούκλιν Νετς και παρόντες ήταν ο παλαίμαχος Άγγλος άσος και νυν ισχυρός άνδρας της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, το φαινόμενο και φυσικά πολλοί παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ανάμεσά τους και ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο Εμπαπέ είχε μαζί του, τον μικρό του αδερφό Έθαν, ενώ στο «Μπερσί» ήταν και ο Κέιλορ Νάβας, ο Μάρκο Ασένσιο και Μανουέλ Ουγκάρτε. «Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά για τους Cavs», είπε ο Εμπαπέ στο beIN Sports πριν από την αναμέτρηση.

 Στο γήπεδο ήταν και ο παλαίμαχος Γάλλος NBAer Τόνι Πάρκερ, ο οποίος είχε θερμό εναγκαλισμό με τους Εμπαπέ και Μπέκαμ. 

Όπως έγινε γνωστό έπειτα από διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λίγες ώρες πριν επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν, εκεί όπου είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον Εμπαπέ. 

Ο παλαίμαχος παίκτης εθεάθη να μιλά στον σούπερ σταρ του συλλόγου, ενώ υπήρξαν πολλές εικασίες για το αν οι δυο τους συζήτησαν για το μεταγραφικό μέλλον του 25χρονου παίκτη. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο ο ίδιος να ζήτησε συμβουλές από τον Μπέκαμ, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Καμία συμφωνία για το μέλλον του Εμπαπέ», διαψεύδει το περιβάλλον του Γάλλου αστέρα για συμφωνία με Ρεάλ

Ενώ η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μόλις άνοιξε τις πόρτες της και από την 1η Ιανουαρίου, ο Κιλιάν Εμπαπέ, στο τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο, μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο.

Το Σαββατοκύριακο ήταν ταραχώδες για τον Γάλλο αστέρα. Αντικρουόμενες πληροφορίες από όλη την Ευρώπη, την Αγγλία, την Ισπανία ακόμη και τη Γαλλία, που όμως δεν επηρεάζουν τον Εμπαπέ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στην ευρεία νίκη των Παριζιάνων με 9-0 κόντρα στη Ρεβέλ για το Κύπελλο Γαλλίας.

Το απόγευμα της Κυριακής (07/01), η βρετανική εφημερίδα «Times» αποκάλυψε την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Κιλιάν Εμπαπέ στρεφόταν «προς την Premier League αφού απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης». Ωστόσο, η αντίθετη ιστορία ήρθε αργότερα το βράδυ στη Γαλλία. Κι αυτό διότι το «Foot Mercato» αποκάλυψε ότι ο «24χρονος επιθετικός θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι» αφού έχει συμφωνήσει με τους «μερένχες». Ωστόσο, το περιβάλλον του παίκτη τονίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα νεότερο σχετικά με το μέλλον του Εμπαπέ.

Το τελεσίγραφο που έλαβε ο Εμπαπέ από τη μητέρα του: «Δεν κάνω τίποτα κάτω από το 30%! Θα πάρω σύνταξη και δεν θα δουλέψω για σένα!» (vid)
LIGUE 1

08:31 - 12.01.2024

Το τελεσίγραφο που έλαβε ο Εμπαπέ από τη μητέρα του: «Δεν κάνω τίποτα κάτω από το 30%! Θα πάρω σύνταξη και δεν θα δουλέψω για σένα!» (vid)

Η Φαϊζά Λάμαρη, «ανάγκασε» τον γιο της, Κιλιάν Εμπαπέ να δωρίσει σχεδόν το ένα τρίτο των εσόδων του στον σύλλογο «Inspired by KM», που θα βοηθήσει παιδιά.

«Δεν υπάρχει συμφωνία για το μέλλον του Κιλιάν, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για αυτό. Κανένας τύπος επιρροής δεν θα μπορούσε να υπαγορεύσει το χρονοδιάγραμμα της συζήτησης, του προβληματισμού ή της απόφασης του παίκτη», τόνισαν χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του Παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018.